Μην χασετε

Τα 5 πιο σπάταλα ζώδια: Φαίνεται να έχουν «τρύπιες τσέπες» γιατί δεν έχουν ποτέ τους χρήματα.

Ζώδια με τάση για δαπάνη: Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε μερικά από τα ζώδια που τείνουν να δαπανούν περισσότερο και τι πρέπει να προσέχουν όσον αφορά τα διάφορα έξοδα τους.

Advertisements

Σπάταλα ζώδια: Κριός

Στον Κριό αρέσει αν απολαμβάνει τη ζωή του στο έπακρο και για αυτό το μότο του είναι ότι τα «λεφτά είναι για να τα σπαταλάμε» ή απλά υποστηρίζουν ότι ψωνίζοντας βοηθούν την οικονομία.

Ο Κριός είναι πολύ παρορμητικός και συχνά αγοράζει απλά ό,τι βλέπει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι γνωστός για τον παλιμπαιδισμό του και για αυτό ψωνίζουν, ψωνίζουν και ξαναψωνίζουν, πολλές φορές μάλιστα χωρίς να σκέφτονται. Ακόμη και πράγματα που δεν αντέχει η τσέπη του.

Λέων

Ο Λέων σπαταλάει γιατί πρέπει να είναι πάντα ο ομορφότερος, ο πιο καλοντυμένος, με το ωραιότερο σπίτι και αυτοκίνητο. Του Λέοντα του αρέσει ό,τι γυαλίζει και του είναι εξαιρετικά δύσκολο να πει όχι σε ότι του τραβήξει την προσοχή.

Ζυγός

Ο Ζυγός θα ήθελε να ήταν πλούσιος και να αγοράζει ό,τι θέλει. Τρελαίνονται για τα προϊόντα πολυτελείας, τα ρούχα και τα κοσμήματα. Ανεξαρτήτου τιμής, ο Ζυγός δεν θα διστάσει να αγοράσει ότι του γυαλίσει ακόμη και αν βρίσκεται σε κίνδυνο χρεοκοπίας.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να ξοδέψει το μισθό του σε μισή ώρα. Το να βγει να ξοδέψει κάνει το Σκορπιό να αισθάνεται ζωντανός. Οπότε μην απορείτε..

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα