Μην χασετε

Τα 4 πράγματα που οι άντρες δεν θέλουν στο σ∈ξ και ίσως δεν το γνωρίζεις

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα έχουμε φτάσει στο σημείο όπου είναι εντάξει να μιλάς για τα συναισθήματά σου, ανεξάρτητα αν είσαι άντρας ή γυναίκα. Παρόλο αυτα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε, γιατί όλοι είμαστε ακόμα σε μια φάση που δεν μιλάμε για αυτά που θέλουμε, ή δεν θέλουμε στο σ∈ξ.

 

Αρκετοί άντρες νομίζουν ότι περιμένουμε συγκεκριμένα πράγματα από αυτούς και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κανείς να μην μιλάει και να πηγαίνουμε όλοι στα τυφλά.

Αυτά είναι τα 4 πράγματα που οι άντρες δεν θέλουν στο σ∈ξ και ίσως δεν ξέρεις.

 

Advertisements

Το γδύσιμο

Δεν είναι ότι δεν τους αρέσει να γδύνονται. Είναι ότι φαίνεται λιγότερο ∈ρωτικό από το γυναικείο γδύσιμο και νομίζουν ότι πρέπει να το κάνουν γρήγορα, πριν τους πάρεις χαμπάρι.

 

 

Το να μαντεύουν συνέχεια

Εδώ έρχεται το πρόβλημα της επικοινωνίας που λέγαμε. Έχουμε μάθει ότι ο σωστός ∈ραστής ξέρει πολύ καλά τι κάνει και δεν χρειάζεται καμία καθοδήγηση. Προφανώς και είναι λάθος γιατί δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο και οι ανάγκες διαφέρουν. Όσο δεν μιλάμε, τόσο θα γίνονται όλα τυχαία.

Advertisements

 

Η άποψη ότι θέλουν να κάνουν συνέχεια σ∈ξ

Δεν ξέρω ποιος ξεκίνησε αυτό τον μύθο, αλλά οι άντρες είναι σαν τις γυναίκες και δεν θέλουν να κάνουν συνέχεια σ∈ξ. Μπορεί να περνούν φάση αυξημένης lιbιdo, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Η ψυχολογία τους παίζει ρόλο και ναι, είναι πιθανό να προτιμήσουν να δουν μία ταινία από το να κάνουν σ∈ξ.

Ότι δεν μπορούν να μιλούν για τέτοια θέματα

Εδώ ο καθένας πρέπει να παίρνει την ευθύνη του και να καταλάβει ότι δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν μιλάμε. Έτσι όπως οι γυναίκες πρέπει να καθοδηγούν τον παρτενέρ τους προς τον 0ργασμό τους, έτσι και οι άντρες πρέπει να λένε τι λειτουργεί και τι όχι. Μιλάμε εξάλλου για ομαδικό άθλημα, και όχι ατομικό.

 

jenny.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα