Μην χασετε

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν υπέροχα μέσα στον Φεβρουάριο

Τα άστρα υπόσχονται ότι τα παρακάτω 3 ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Φεβρουάριο.

Λέων:

Ο μήνας που έρχεται φέρνει πολλά θεραπευτικά εργαλεία για τα Λιονταράκια, ώστε μέχρι τα μέσα του θα νιώθετε άλλος άνθρωπος. Ό,τι σας βάραινε θα γίνει παρελθόν και θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή σας για τα οποία έχετε δουλέψει αρκετά και δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε πλέον. Είτε πρόκειται για ένα μάθημα που πήρατε και κόψατε το τσιγάρο είτε για μια σχέση σας που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, όποια κι αν ήταν η δική σας δοκιμασία, τελείωσε αισίως.

Φυσικά, οι νίκες που πετύχατε δεν σημαίνουν ότι πρέπει να συνεχίσετε να ανατρέχετε στο παρελθόν. Ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε, ειδικά από τα μέσα του μήνα – για παράδειγμα, να ∈ρωτευτείτε ή να απογειώσετε τη σχέση σας. Έχετε άλλωστε και την καλύτερη αφορμή, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται.

 

Advertisements

 

Υδροχόος:

Ήδη από την αρχή του μήνα θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι και πιο υγιείς. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας υποδεχτεί σε έναν κόσμο γεμάτο ελπίδα, η οποία όμως θα είναι βάσιμη, καθώς θα δείτε τα όνειρά σας σιγά σιγά να γίνονται πραγματικότητα. Ο Ήλιος δίνει ραντεβού με τον Κρόνο και οι δυο τους σας δίνουν τα φώτα τους να καταλάβετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε.

Η ∈ρωτική ζωή σας θα γεμίσει πάθος και μπορεί να βρείτε τρόπους με το σύντροφό σας να γίνετε πιο περιπετειώδεις στο σ∈ξ. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 16 του μήνα, θα σας παρακινήσει να κυνηγήσετε ένα όνειρο που πάντα θέλατε να πετύχετε. Και η επιτυχία είναι στο χέρι σας, αρκεί να τη ζητήσετε. Ακόμα και οι διαφωνίες που θα έχετε αυτό το μήνα θα συνοδευτούν από πολύτιμα μαθήματα, ενώ η αρνητική ενέργειά τους θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει. Ολόκληρος ο μήνας θα είναι για εσάς γεμάτος με αυτοπεποίθηση και με ένα αίσθημα ολοκλήρωσης που δεν έχετε παρά να απολαύσετε.

Advertisements

 

Ιχθύς:

Αυτόν το μήνα θα σας συμβεί κάτι εντυπωσιακό, Ψαράκια: κάθε εμπόδιο θα οδηγήσει σε έναν καινοτόμο τρόπο να το αντιμετωπίσετε. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας φέρνει αντιμέτωπους με μια δοκιμασία, όπου όμως πρέπει να αντιδράσετε γρήγορα και με ένστικτο. Τα καλά νέα είναι ότι το ένστικτό σας είναι τόσο οξυδερκές, που θα επιλέξετε το σωστό μονοπάτι, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Γιατί τον Φεβρουάριο θα βρίσκεστε πάντα στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Κι αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε όποιο στόχο θέσετε. Θα επουλώσετε ακόμα και παλιές πληγές, θα ξεπεράσετε δυσκολίες του παρελθόντος και, με λίγη προσπάθεια, θα διαπρέψετε. Ούτε από την ∈ρωτική ζωή σας όμως θα λείψει το ενδιαφέρον, καθώς μικρά ειδύλλια θα εξελιχθούν σε σημαντικές χειρονομίες. Μέχρι το τέλος του μήνα, και με την υποστήριξη των κατάλληλων ανθρώπων, θα νιώθετε αρκετά δυνατοί για να περάσετε στην επόμενη φάση του συναρπαστικού ταξιδιού σας.

 

ΠΗΓΗ

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα