Μην χασετε

Τα 3 ζώδια που θα δουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή τους το 2023

Όλα αλλάζουν το 2023 για αυτά τα τρία ζώδια που θα κληθούν να διαχειριστούν τεράστιες αλλαγές στη ζωή τους.

Αυτά τα τρία ζώδια όμως σύμφωνα με το astrology.gr θα υποστούν τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή τους:

Λέων

Τον Μάρτιο του 2023, ο Πλούτωνας κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του Λέοντα και όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα νιώσουν την επιρροή του πολύ έντονα. Ήδη έχουν ξεκινήσει να την νιώθουν και να καταλαβαίνουν ότι κάποια πράγματα στη ζωή τους πρέπει να αλλάξουν.

Advertisements

Ο έβδομος οίκος έχει να κάνει με τις σχέσεις, τόσο τις ερωτικές, όσο και τις επαγγελματικές ή τις φιλικές. Έχει να κάνει με τον γάμο και το «εμείς». Οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου θα αρχίσουν να βλέπουν τα πράγματα αλλιώς και θα νιώθουν μια μεγάλη ανάγκη να «κόψουν κάθε γόρδιο δεσμό» και καθετί κακό ή τοξικό. Θα θελήσουν να αλλάξουν ριζικά, να μεταμορφωθούν και στο τέλος να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους. Ένα διαζύγιο ή ένας χωρισμός είναι πολύ πιθανά.

 

Υδροχόος

Μπορεί ο Υδροχόος να αποχαιρετά τον Κρόνο τον Μάρτιο, ωστόσο παράλληλα τον ίδιο μήνα υποδέχεται στο ζώδιό του τον Πλούτωνα. Αυτή η… «είσοδος» μόνο εύκολη δεν είναι για ένα ζώδιο σαν τον Υδροχόο. Η ενέργεια και οι απαιτήσεις του Πλούτωνα είναι πολύ βαρύ φορτίο.

Τόσο που θεωρείται δυσβάσταχτο από ζώδια, όπως ο Λέοντας και ο Υδροχόος, που είναι γενικά άτομα μέσα στην καλή χαρά και δεν έχουν καμία επαφή και σχέση με την dark πλευρά και την απαισιοδοξία. Ο Πλούτωνας ζητά από σένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο όχι μόνο να αλλάξεις, αλλά ουσιαστικά να μεταμορφωθείς. Να κάνεις μια βουτιά στο είναι σου, να ανακαλύψεις όλα όσα κρύβεις μέσα σου, να πιάσεις πάτο και ουσιαστικά μετά να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου.

Advertisements

 

Ιχθύες

Οι Ιχθύες αποχαιρετούν τον Δία και υποδέχονται τον Μάρτιο στο ζώδιο τους τον Κρόνο. Εκεί που είχαν μάθει μέσα στην τύχη, την εύνοια και την καλοπέραση, ξαφνικά καλούνται να βάλουν τα κεφάλια μέσα και να αντιμετωπίσουν την δύσκολη και απαιτητική πραγματικότητα του Κρόνου. Δεν είναι ένας εύκολος πλανήτης, ούτε έρχεται για να «παίξει».

Το αντίθετο. Έρχεται για να δώσει μαθήματα σε όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, να επιβραβεύσει κάθε καλή κίνηση που έχουν κάνει και να τιμωρήσει κάθε λάθος του παρελθόντος. Ο Κρόνος είτε το θέλουν είτε όχι, θα τους σοβαρέψει. Θα τους προσγειώσει απότομα και θα τους κάνει να δουν τα πράγματα με άλλο μάτι. Θα ωριμάσουν και θα αφήσουν πίσω τους παιδιάστικες συμπεριφορές ή υπερβολές.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα