Μην χασετε

Tα 3 ζώδια που ερωτεύονται παθιασμένα μόνο μία φορά στη ζωή τους.

Ζώδια: Γνωρίζετε ότι αναλόγα με το ζώδιο μας υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία για την προσωπικότητά μας. Κάποτε μας έχει απασχολήσει σε μία συζήτηση με τους φίλους μας για το πόσες φορές μπορεί κάποιος να ερωτευτεί. Κάποιοι λένε μόνο μία και άλλοι ανάλογα με τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Τι λένε όμως τα ζώδια για αυτό….

Kαρκίνος: Ο μόνιμα ερωτευμένος Καρκίνος είναι ερωτευμένος μια και καλή: Από τότε που γεννήθηκε και για όλη του τη ζωή. Αυτό είναι μια διαφορετική προσέγγιση του “μια φορά στη ζωή” γιατί πολύ απλά ξεκινά με το πρώτο κλάμα και τελειώνει με την τελευταία ανάσα. Ο Καρκίνος γεννιέται και πεθαίνει για τον έρωτα και ζει με αυτόν.

Παρθένος: Ότι κάνει αυτό το ζώδιο και έχει σχέση με το συναίσθημα είναι άριστα προσεγμένο ενώ σπάνια διαχωρίζεται εντελώς από τη λογική.Ο Παρθένος ερωτεύεται δύσκολα, αλλά αν το νιώσει είναι αληθινό. Επίσης κρατάει πολύ γιατί έχει γερά θεμέλια. Γενικά, είναι τυχερός αυτός που θα τον ερωτευτεί Παρθένος. Θα περάσει καλά.

Advertisements

Ζυγός: Eίναι κάπως παγωμένος και κάπως δυσκοίλιος με τα συναισθήματα, αλλά ειλικρινής και ντόμπρος. Αν σε ερωτευτεί θα είναι για πάντα. Και θα είναι ένας άλλος, όχι αυτός που βλέπουν οι άλλοι. Όταν αγαπάει είναι δοτικός, πιστός και τρυφερός.

Για τα υπόλοιπα ζώδια καταλάβατε πως μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή. Πώς σε όποια ευκαιρία τους δοθεί… ανταποκρίνονται.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα