Μην χασετε

«Συγγνώμη, συγγνώμη»: «Λύγισε» on air o Γρηγόρης Γκουντάρας για τον θάνατο της μητέρας του από καρκίνο

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της εκπομπής.

 

Αφορμή στάθηκε η ιστορία του Γιώργου Λουκά, ο οποίος διαγωνίσθηκε στο MasterChef το βράδυ της Τρίτης 24/1, ωστόσο δεν κατάφερε περάσει στην επόμενη φάση και να πάρει τη μαύρη ποδιά.

Ο Γιώργος Λουκάς, όμως, συγκλόνισε τους κριτές με την ιστορία του, μιλώντας για την περίοδο που έδινε μάχη επί δύο χρόνια με τον καρκίνο, βγαίνοντας νικητής.

Advertisements

Σήμερα, μιλώντας με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προκάλεσε έντονα συναισθήματα με την ιστορία του και ιδιαίτερα στον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος έχασε την μητέρα του από καρκίνο.

Ο παρουσιαστής λύγισε στον αέρα της εκπομπής, με την Κατερίνα Καινούργιου να του ζητά αμέσως συγγνώμη, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους συναδέλφους της να μην αναφερθούν καθόλου στο συγκεκριμένο γεγονός.

 

«Συγγνώμη, συγγνώμη. Παιδιά να σας πω κάτι, δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Επειδή έχει συγκινηθεί και ο Γρηγόρης και είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, προτιμώ να μιλήσουμε για το MasterChef», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Advertisements

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα