Μην χασετε

«Συγγνώμη, πληρώσαμε 2000 ευρώ για να πάει σε άλλον γιατρό;»: Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά για όσα βίωσε πρόσφατα σε ιδιωτικό νοσοκομείο

«Κοιτάζουν μόνο να σου πάρουν τα χρήματα και τίποτα άλλο»

Advertisements

 

Την πρόσφατη εμπειρία της σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε για ένα 24ωρο η μητέρα της, περιέγραψε η Χριστίνα Παππά στο Instagram.

«Η μητέρα μου είχε 23 πίεση και φώναζε βοήθεια. Την πήγα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων. Την βάζουν μέσα για 24 ώρες, της κάνουν όλες τις εξετάσεις και πληρώνουμε 2000 ευρώ για 24 ώρες. Φεύγοντας λέω στον καρδιολόγο: “Της δώσατε φάρμακο;” “Όχι λέει, να πάτε παθολόγο”. “Συγγνώμη, πληρώσαμε 2000 για να πάει σε άλλον γιατρό;”» ανέφερε ενοχλημένη η Χριστίνα Παππά.

 

Ενώ πρόσθεσε για την σύγχυση που της δημιουργήθηκε: «Σήμερα πήγα εγώ, αφού τις τελευταίες μέρες μου ανέβηκε η πίεση. Τους ζητάω μια εξέταση γρήγορη περιμένω, περιμένω… τίποτα. Αν δεν ήταν έκτακτο, με τόση υψηλή πίεση, τι θα έπρεπε να με αφήσετε να πεθάνω; Δεν τους ενδιαφέρει, πρέπει να τους πληρώνεις μόνος και όποιος πεθάνει, πέθανε», είπε η Χριστίνα Παππά.

Ενώ πρόσθεσε τα σχόλιά της: «Κοιτάζουν μόνο να σου πάρουν τα χρήματα και τίποτα άλλο», είπε η Χριστίνα Παππά.

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα