Μην χασετε

Survivor – Δακρυσμένος ο Τριαντάφυλλος: «Είμαι 42 χρονών. Για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο οικειοθελούς αποχώρησης, αφήνει ο Τριαντάφυλλος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος βλέποντας το trailer του ΣΚΑΙ.

 

Το σκηνικό αυτό λαμβάνει χώρο στο τρίτο μέρος του video που δείχνει τι έγινε στο συμβούλιου του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να του λέει: «Τριαντάφυλλε σε ακούω λίγο συγκινημένο», με τον γνωστό τραγουδιστή να του απαντά: «Θέλω πάρα πολύ να βοηθάω τα παιδιά και δεν μπορώ να τα βοηθήσω. Είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ. Είμαι 42 χρονών. Για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω», έχοντας δάκρυα στα μάτια.

 

Advertisements

Νωρίτερα, φαίνεται ο Τζέιμς Καφετζής να έχει καλέσει συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας του και να τους λέει: «Λοιπόν παιδιά σας φωνάξαμε εδώ και δεν φωνάξαμε την Μαριαλένα γιατί ότι και αν πούμε εδώ θα πάει να το πει στον Σάκη», με το πλάνο στη συνέχεια να πηγαίνει στην Μαριαλένα: «Αισθάνομαι απομονωμένη. Είμαι με άτομα που μπορεί να μην με συμπαθούν. Θέλω να ηρεμίσουν τα πράγματα και ξέρω οτι αυτό θα λήξει μόνο αν φύγει ο Τζέιμς».

Μάλιστα αμέσως μετά φαίνεται να είναι με τον Τριαντάφυλλο, τον Παππά και τον Σάκη, με τον Άλεξ να ακούγεται να ρωτάει τι θα γίνει με την «Μπλε» ομάδα αν κερδίσουν εκείνοι και την Μαριαλένα να προθυμοποιείται να του πει…

 

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα