Μην χασετε

Survivor: Αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη από το παιχνίδι

Το “ταξίδι” της στο Survivor ολοκληρώθηκε απόψε. Η Ελένη Χαμπέρη πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, η Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε και οι πέντε εναπομείναντες παίκτες βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έζησα όλη αυτή την εμπειρία και πάρα πολύ γεμάτη που έφτασα μέχρι εδώ. Έφτασα στην έκτη θέση, είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Συγκινούμαι γιατί ξέρω ότι όλο αυτό δεν μπορώ να το ξαναζήσω, δεν θα κοιμηθώ στο σανίδι και μου φαίνεται περίεργο. Πάλι αλλάζει η ζωή μου τώρα. Χαίρομαι που έζησα την εμπειρία και γνώρισα όλα τα παιδιά. Κρατάω όλες τις έντονες στιγμές που ζήσαμε, και χαρές και λύπες, κρατάω τις φιλίες που έχτισα. Θα τα πούμε σύντομα, σε δύο εβδομάδες», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Χαμπέρη.

Advertisements

Οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος μπήκαν στην τελική ευθεία. Μένει να δούμε ποιος θα πάρει το έπαθλο στο τέλος.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα