Μην χασετε

Σuγκλονiζει ο γιος της 41χρονης Ελεονώρας: «Τον είδα ατάραχο, δεν τον νοιάζει τίποτα. Θέλω να μη βγει έξω, γιατί αυτό του αξίζει»

Η 41χρονη Ελεονώρα, μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκe από τον σύζυγό της στη Ζάκυνθο. Αποτελεί ακόμα ένα θύμα στην αποτρόπαιη λίστα των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα.

Όλα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2022. Η οικογένεια ζούσε στη Ζάκυνθο τα τελευταία 10 χρόνια. Τα 3 παιδιά,  ο 20χρονος τότε Εμανουελ και τα αδέλφια του ένα αγόρι 14 ετών και ένα κορίτσι 9 ετών βίωναν καθημερινά έναν εφιάλτη καθώς ο πατέρας τους κακοποιούσε συνεχώς σωματικά και λεκτικά τη μητέρα τους. Οι σκηνές βίας ήταν καθημερινές ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ  της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα ο σύζυγός της τη ζήλευε παθολογικά.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 20χρονος Μανουέλ έμπαινε μπροστά για να προστατεύσει τη μητέρα του. Την ημέρα όμως που έγινε το φονικό εκείνος έλειπε και ο 14χρονος αδελφός του τον ενημέρωσε για το τραγικό γεγονός. Ο Μανουέλ είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής και είχε μιλήσει για την αγαπημένη του μητέρα, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε σε ζωντανή σύνδεση έξω από το δικαστήριο.

 

Advertisements

Από zinapost.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα