Μην χασετε

Σuγκινούν η αδελφή και η κόρη της Τζένης Βάνου: «Είχε ανάγκη να την αγαπούν. Πέρα από μεγάλη τραγουδίστρια ήταν και μια πολύ μεγάλη ψυχή.»

«Είχα μια μαμά με τεράστια ψυχή, της ζητούσε ένα και σου πρόσφερε δέκα.»

Advertisements

 

Η κόρη και η αδελφή της Τζένης Βάνου μίλησαν για την σπουδαία ερμηνεύτρια που άφησε το αποτύπωμά της στο ελληνικό τραγούδι.

«Η πιο γλυκιά μου ανάμνηση από τη μαμά είναι τα παιδικά μου χρόνια ήταν ένα όνειρο. Είχα μια μαμά με τεράστια ψυχή, της ζητούσε ένα και σου πρόσφερε δέκα. Ήταν ονειρικά χρόνια. Ήμασταν όλοι γύρω της και περνάμε το φως της και ακόμα το παίρνουμε είμαστε ευλογημένοι γιατί ακόμα είμαστε φωτισμένοι από εκείνη», ανέφερε η κόρη της.

 

Με την αδελφή της να συμπληρώνει: «Αυτό που κατάφερε ήταν ότι δυο οικογένειες οι οποίες δεν έλεγαν καλημέρα η μία στην άλλη μιλάω για τη μαμά της και για τον μπαμπά μου και τις οικογένειες που δημιούργησαν μετά το διαζύγιο κατάφερε όχι απλώς να μας φέρει κοντά αλλά να ζούμε μαζί, να μοιραζόμαστε μαζί κοινές στιγμές, παρέες, διασκέδαση. Ο μπαμπάς μου ας πούμε πήγαινε στο εργοστάσιο που δούλευε ο πατριός της Τζένης και παίζανε μαζί.

Εγώ μεγάλωσα με τα αδέρφια της Τζένης από την πλευρά της μαμάς της σαν να ήμασταν αδέλφια. Πέρα από μεγάλη τραγουδίστρια ήταν και μια πολύ μεγάλη ψυχή. Την έχω ψυχολογήσει, ξέρω τις ανασφάλειές της, ξέρω πού οφείλονται.

Advertisements

 

Οφείλονται στα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια τα οποία δεν ήταν κακοποιητικά με την έννοια του τρώω πολύ ξύλο αλλά γιατί υπήρχε μια δικαστική απόφαση που έδινε την επιμέλεια στον μπαμπά μου, μπαμπά μας και απαγόρευσε στη μαμά της να τη δει και η αδερφή μου μεγάλωσε με μια πεποίθηση ότι η μάνα της δεν την αγαπούσε αυτό το κουβάλησε στην ψυχούλα της για πάρα πολλά χρόνια και την καθόρισε».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα