Μην χασετε

Σuγκινεi το μήνυμα της κόρης του Τόλη Βοσκοπούλου στο ετήσιο μνημόσυνο για το θάνατό του: «Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά.»

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου σε κλίμα βαθιάς οδύνης έφτασαν στο Α’ Νεκροταφείο συνοδευόμενες από στενούς συγγενείς και φίλους.

 

Στο μνημόσυνο βρέθηκαν καλλιτέχνες, φίλοι του τραγουδιστή και άνθρωποι που έχουν στηρίξει την οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες.

H τελευταία του σύζυγος δεν σταμάτησε ποτέ να μνημονεύει τον σπουδαίο τραγουδιστή και πολύ συχνά ανέβαζε στα social media στιγμές από το παρελθόν.

Advertisements

Η ίδια και η κόρη τους αν και έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσουν τη μεγάλη απώλεια.

 

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που ανέβασε η Μαρία Βοσκοπούλου στη γιορτή του πατέρα, μέρα που συμπληρώθηκε 11 μήνες από τον θάνατό του.

Η νεαρή θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα και δημοσίευσε μια ζωγραφιά με ένα μικρό κοριτσάκι να περπατάει κρατώντας στο ένα χέρι ένα κόκκινο μπαλόνι και στο άλλο τον μπαμπά του και έγραψε:

Advertisements

«Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά. Πείτε του ότι τον αγαπάτε. Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιράστε την».

 

Φωτογραφίες: Νdp/Παναγιώτης Κουφαλέξης

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα