Μην χασετε

Σuγκινεί ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Πάντα μου λείπει η μαμά μου. Πριν κοιμηθώ, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και κάνω το σταυρό μου»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στον θάνατο της μητέρας του.

Advertisements

 

Μιλώντας για τους γονείς του, αλλά και τον θάνατο της μητέρας του, ο Τρύφωνας Σαμαράς σημείωσε: «Πριν κοιμηθώ, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και κάνω το σταυρό μου. Πάντα μου λείπει η μαμά μου. Μόλις την έχασα, κατάλαβα ότι αυτήν αγαπούσα περισσότερο. Την είχα δεδομένη. Δεν περίμενες πως θα χάσεις τον άλλον κάποια στιγμή. Το μόνο της θέμα ήταν που δεν παντρεύτηκα. Ήθελε να κάνω εγγονάκι. Αυτό δεν γίνεται. Δεν γίνεται πάντα αυτό που έχουν οι γονείς σαν όνειρο, να το εκπληρώσουμε κι εμείς».

 

«Ούτε για αστείο δεν το σκέφτηκα. Ο μπαμπάς μου είναι καταπληκτικός άνθρωπος και γλυκός. Μια φορά που είχε στενοχωρηθεί με κάτι που είχα ανακοινώσει στο σπίτι, η μάνα μου ήταν η αιτία που ειπώθηκε όλο αυτό. Ο μπαμπάς είναι πολύ cool. Η συζήτηση ήταν περί σεξουαλικών. Οι γονείς μας δεν μπορούν να δεχτούν κάποια πράγματα και κάποιες προτιμήσεις που έχουμε» πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα