Μην χασετε

Σuγκινεί η Ελένη Καρακάση: «Έκανα ολική υστερεκτομή, αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα ο κύκλος της μητρότητας για μένα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Ελένη Καρακάση για μια καθοριστική στιγμή στην προσωπική της ζωή.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για μια ξαφνική χειρουργική επέμβαση που χρειάστηκε να γίνει, αναφέρθηκε για τα απρεπή σχόλια για τη μητρότητα αλλά και στον νέο της ρόλο στο «Μαύρο Ρόδο»

«Έκανα τον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο και κάτι που ξέραμε ότι υπήρχε, μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε εντελώς μορφή. Οι γιατροί βλέπανε κάτι μεγάλο και έπρεπε να χειρουργηθώ άμεσα, μέσα σε μια εβδομάδα έκανα μαγνητική, βγήκε η βιοψία και μπήκα στο χειρουργείο».

Advertisements

Για το ζήτημα υγείας που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Ελένη Καρακάση διευκρίνισε ότι ο γιατρός της ήταν αυτός που την άγχωσε ώστε να καταλάβει πως πρέπει να γίνει το χειρουργείο, καθώς η ίδια του είπε «Σε δέκα μέρες έχω συναυλία, να ακυρώσω;».

«Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως θα κάνω ολική υστερεκτομή δεν ένιωσα να χτυπάει κάποιο ”γυναίκειο” καμπανάκι μέσα μου. Κλείνω τα 50, θα μπορούσα με βοήθεια να αποκτήσω παιδί, αλλά και δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος της μητρότητας για μένα. Η μητρότητα δεν έκλεισε για μένα, ότι δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί με βιολογικό τρόπο δεν σημαίνει κάτι. Ο σύζυγος μου είναι πάντα εκεί για μένα, κερί αναμμένο» σημείωσε η ηθοποιός.

«Να αγαπάμε τους εαυτούς μας, πρόληψη, το λέω και το ξαναλέω, γιατί εγώ δεν είχα κανένα σημάδι, ούτε πόνο, ούτε αιμορραγία. Ο κόσμος πρέπει να βάλει στο μυαλό του τον έλεγχο και την πρόληψη» τόνισε η Ελένη Καρακάση.

 

Advertisements

 

tlife.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα