Μην χασετε

Σuγκινεί η Έφη Πίκουλα: «Τον άνδρα μου τον έχασα στα χέρια μου στις 3 τα ξημερώματα, είδα τον θάνατο πρόσωπο με πρόσωπο»

Ηη Έφη Πίκουλα μίλησε για τη ζωή της σήμερα, τον θάνατο του συζύγου της, Τάκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Παράλληλα αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδί.

 

Ο θάνατος του συζύγου της και η μητρότητα

«Το σπίτι μου είναι ο χώρος που φτιάξαμε με τον άντρα μου, Τάκη Βουγιουκλάκη. Μετά από αυτά που πέρασα, που έχασα τον σύντροφό μου, το σπίτι μου είναι το καταφύγιό μου. Ασφαλώς και νιώθω μόνη, αλλά καλύπτω τη μοναξιά μου με πολλές ασχολίες. Έχω τη θεατρική ομάδα του δήμου Βριλησσίων που σκηνοθετώ 14 χρόνια. Είναι δύσκολη η ζωή μετά τον χαμό του Τάκη. Η Αλίκη είχε πει ότι ήταν ο άνδρας του εαυτού της και μάλιστα το κορόιδευα τότε. Και εγώ τώρα πρέπει κι εγώ να γίνω ο άνδρας του εαυτού μου. Τον άνδρα μου τον έχασα στα χέρια μου στις 3 τα ξημερώματα, είδα τον θάνατο πρόσωπο με πρόσωπο. 30 χρόνια κοινής συμβίωσης. Ήταν πανέμορφα με πολλή αγάπη. Θέλω να τον θυμάμαι, δε γίνεται να ξεχάσω μια ζωή 35 χρόνων. Το καμπανάκι της μητρότητας χτύπησε. Ήταν προσωπική μου επιλογή. Ο Θεός μου τα έδωσε όλα, αλλά ήταν θέμα δικό μου. Νιώθω ότι εγώ πήρα την ευθύνη, άρα πρέπει να το επωμιστώ όλο», είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα.

 

Advertisements

Ο θάνατος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η Έφη Πίκουλα ανέφερε στη συνέχεια σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τους τελευταίους μήνες πριν τον θάνατό της: «Η Αλίκη ήταν τα πάντα για μένα, ήταν μάνα, αδερφή και μου στάθηκε πάρα πολύ. Όταν με πρωτοείδε μου είχε πει “σε ευχαριστώ που είσαι στη ζωή του αδερφού μου και σε αγαπάει πολύ”… Στο τέλος ήμασταν τρεις μήνες στο νοσοκομείο συνέχεια. Είχε υπομονή φοβερή και μια αισιοδοξία απίστευτη. Ήθελε λίγους ανθρώπους μέσα. Μην ακούτε αυτά που λένε ότι έμπαινε ο τάδε, έμπαινε ο τάδε. Πολύ λίγοι ήταν αυτοί που έμπαιναν μέσα στη σουίτα του νοσοκομείου που ήταν η Αλίκη. Γνωρίζαμε από την αρχή την πραγματική αλήθεια, το ξέραμε το τέλος και το περιμέναμε. Η Αλίκη δεν είχε καταλάβει την αλήθεια, δεν την άφηναν τα αδέρφια της να καταλάβει για να νιώσει πιο καλά. Τόσο πολύ δεν ήξερε και καλώς δεν ήξερε».

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα