Μην χασετε

«Στην κολλητή μου φίλη που μπορεί να μην την βλέπω τόσο συχνά αλλά η φιλία μας δεν θα χαλάσει ποτέ»

Μπορεί η ζωή μετά τα παιδιά να έχει αλλάξει ριζικά και ο χρόνος μας να είναι τόσο περιορισμένος μας ώστε να μην μας επιτρέπει να βλέπουμε τις φίλες μας, ωστόσο η αληθινή φιλία δεν “χαλάει” ποτέ!

 

Γι’ αυτό και το γράμμα αυτής της μαμάς μας συγκίνησε…

 

Advertisements

 

«Γλυκιά μου φίλη,

Νιώθω πως είμαι κακή φίλη. Δεν βρισκόμαστε πια τόσο συχνά… Είμαστε και οι δύο απορροφημένες στο μεγάλωμα των παιδιών μας και τα προγράμματά μας δεν συμπίπτουν σχεδόν ποτέ. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, μένουμε και μακριά η μία από την άλλη.

Έχουν αλλάξει τόσα πολλά. Η ζωή μοιάζει να μας απομακρύνει όλο και περισσότερο. Αλλά η αγάπη μου για σένα δεν έχει αλλάξει. Γλυκιά μου φίλη, παρόλο που αυτή η εποχή μοιάζει πολύ διαφορετική από εκείνες που έχουν περάσει προ πολλού, η φιλία μας δεν έχει ξεθωριάσει.

Σε σκέφτομαι συχνά και εύχομαι πάντα το καλύτερο. Προσπαθώ να σου στέλνω ένα μήνυμα κάθε τόσο για να ξέρεις ότι θα είμαι πάντα εδώ για σένα, όπου κι αν μας πάει η ζωή.

Advertisements

 

 

Μου λείπουν εκείνες οι μέρες που περνούσαμε ώρες μιλώντας. Εκείνες τις μέρες που βλέπαμε η μία την άλλη όποτε θέλαμε. Αυτές οι μέρες που είναι  γεμάτες με τόσες πολλές αναμνήσεις. Αλλά δεν τις έχω ξεχάσει. Δεν έχω ξεχάσει εσένα.

Έπαιξες τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Ήσουν εκεί για μένα σε κάποιες δύσκολες στιγμές, και είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτό. Είμαι ευγνώμων που σε έχω στη ζωή μου και παρόλο που δεν βρισκόμαστε πια όπως παλιά, θέλω να ξέρεις ότι αν ποτέ σου με χρειαστείς, θα τρέξω στο πλευρό σου.

Είμαι ακόμα εδώ. Είσαι η κολλητή μου, η αδερφή μου. Ο άνθρωπός μου.»

 

mama365.gr

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα