Μην χασετε

Σταμάτης Γονίδης: «Έχω κάνει τατουάζ τον Άγιο Στέφανο. Τον είχα δει μπροστά μου όταν ξάπλωσα και τον φοβήθηκα.»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/9) παραχωρώντας μία συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα και για όλους.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων δήλωσε πως πολλοί θεωρούν ότι παίρνει ουσίες εξαιτίας ορισμένων απόψεών του.

«Αυτοί που με γνωρίζουν, ξεχνούν πως τραγουδώ. Τώρα ο καθένας έχει τις απόψεις του. Άλλοι λένε τι έχει πάρει αυτός. Σκέφτονται ότι επειδή λειτουργώ με ψυχή επάνω στην δουλειά μου ή λέω κάποια πράγματα που για αυτούς δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε, ότι κάτι παίρνω, ουσίες. Αυτό έχουν στο μυαλό τους. Δεν με πειράζει, αν αυτό θέλουν για να με γουστάρουν, χαρά μου.

Advertisements

 

Κι εγώ κάποτε δεν ήμουν έτοιμος να καταλάβω. Το γνωρίζω αυτό κι αλίμονο ο άνθρωπος αν δεν εξελίσσεται» είπε ο Σταμάτης Γονίδης και πρόσθεσε:

«Μια φορά μάλωσα για το θέμα της θρησκείας κι είπα γιατί βρίζεις την Παναγία. Πετάς πέτρες στον ουρανό και θα σου έρθουν στο κεφάλι. Βρίζεις την Παναγία γιατί είσαι δειλός και δεν μπορείς να βρίσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου. Έχω κάνει τατουάζ τον Άγιο Στέφανο.

Τον είχα δει μπροστά μου όταν ξάπλωσα και τον φοβήθηκα.

Φώναξα και όταν ήρθαν οι γονείς μου, έφυγε και τους το έδειξα στα εικονίσματα. Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται».

Advertisements

«Η γυναίκα μου είναι ο μόνος άνθρωπος στον οποίο οφείλω μια συγγνώμη»

«Έχω μια υπέροχη γυναίκα. Και της λέω συνέχεια αν υπάρχει ένας άνθρωπος που πρέπει να του πω συγγνώμη είναι αυτή. Σε κανέναν δεν χρωστάω συγγνώμη. Και αυτό γιατί πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να διαπιστώσω εγώ ότι είναι πραγματικά αληθινό αυτό το πρόσωπο.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ειλικρίνεια, και τέτοιος χαρακτήρας. Δεν μπορούσα να το φανταστώ. Μετά από όσα πέρασα.

Γιατί εγώ για να γνωρίσω την Κατερίνα έκαναν συμβούλιο οι Άγιοι» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σταμάτης Γονίδης, δηλώνοντας πως η σύζυγός του είναι η μόνη που της οφείλει να της πει μια συγγνώμη.

 

in.gr

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα