Μην χασετε

Σταμάτης Φασουλής: «Από την δουλειά μου έβγαλα χρήματα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν χρειάζεται να δουλεύω»

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη θέση του κριτή, ενώ μίλησε επίσης για τη σχέση του με τους υπόλοιπους.

 

Ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας με τον Νίκο Συρίγο εξήγησε τον λόγο που αγαπάει το Just2US: « Ο Νίκος Κοκλώνης είναι και ο ίδιος αγαπητός σε όλους και είναι ένας λόγος για το σόου». Για την Μαρία Μπακοδήμου παραδέχθηκε ότι θα του λείπει φέτος ενώ για την Δέσποινα Βανδή ανέφερε ότι δεν είχε καταλάβει τι πέρναγε στην προσωπική της ζωή κατά την διάρκεια του διαζυγίου της.

 

Advertisements

Σε ερώτηση αν σκηνοθετούσε την Δέσποινα Βανδή απαντάει: «Βέβαια θα την σκηνοθετούσα, την είχα δει στο MamaMia και ήταν πολύ καλή».

Για την σχέση του με τα χρήματα σχολίασε: «Από την δουλειά μου έβγαλα χρήματα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν χρειάζεται να δουλεύω από εδώ και πέρα».

Ενώ για τον έρωτα είπε: «Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα».

Για την σάτιρα ανέφερε: «Λόγω του πολιτικά ορθού η σάτιρα και η κωμωδία ”πνίγονται”», ενώ για την πραγματικότητά που έχει διαμορφωθεί γύρω μας είπε χαρακτηριστικά «ζούμε σε ένα περιβάλλον αποστειρωμένο».

Advertisements

Ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθετεί τη θεατρική παράσταση «Βρικόλακες» στο Εθνικό Θέατρο.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα