Μην χασετε

Σοκάρει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία – Δόξα τω Θεώ δεν το έκανα, θα το είχα μετανιώσει»

Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Χρανιώτη στην εκπομπή «Απλές Κουβέντες» προβλήθηκε στο πρωινό «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»

Σε εξόχως εξομολογητική διάθεση, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις προσωπικές δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει φτάσει ακόμη και κοντά στην αυτοκτονία.

 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε:

«Δεν θέλω να πω τον τρόπο, αλλά έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας, περίπου 15 χρόνια πριν. Δόξα τω Θεώ, δεν έγινε κάτι τέτοιο, γιατί θα το είχα μετανιώσει. Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά ήρθα πολύ κοντά σε αυτό το πράγμα. Η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που διαισθανόμουν ότι έρχεται και η οποία ήρθε όντως μετά από λίγο καιρό, με έκανε να επισπεύσω αυτό το πράγμα, αλλά το βλακώδες είναι ότι θα τελείωνα και με την ζωή μου.

Advertisements

Την επόμενη μέρα συνήλθα και το κατάλαβα.Έχω έρθει κοντά στον θάνατο από ατύχημα με μηχανή ή από το σερφ, δεν ήθελα όμως να πεθάνω. Ενώ εκεί, μπήκα σε μια διαδικασία να λέω «για κάτσε να δούμε, μήπως να το τραβήξω λίγο περισσότερο και να κάνω την καρδούλα μου να σταματήσει;». Ευτυχώς, δεν έγινε κάτι τέτοιο και ευγνωμονώ πραγματικά τον Θεό για αυτό. Έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα από τότε και η ζωή μου έχει φερθεί πολύ γενναιόδωρα».

 

in.gr

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα