Μην χασετε

Σοφία Βόσσου: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον γάμο της κόρης μου. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ ευτυχισμένα»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε για τον Βασίλη Δημάκη, σύζυγο της κόρης της, που εξακολουθεί να είναι φυλακισμένος. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε η κόρη της, Ερασμία Μάνου, με τον Βασίλη Δημάκη. Όπως επεσήμανε, ο ίδιος αναμένεται να αποφυλακιστεί σε σύντομο διάστημα.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», η Σοφία Βόσσου ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον γάμο της κόρης μου. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ ευτυχισμένα».

 

Συνέχισε, λέγοντας ότι: «Μπορεί να είναι λίγο ανορθόδοξη η κατάσταση για το σύστημα γενικότερα, αλλά υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και είναι καλά. Οσονούπω θα αποφυλακιστεί και ο Βασίλης και θα βρουν τον δρόμο τους, γιατί τώρα ταλαιπωρούνται τα παιδιά με τα επισκεπτήρια κι όλα αυτά, υποφέρουν τα πουλάκια μου. Ήταν ωραία μωρέ, ήταν συγκινητικό και πολύ περισσότερο είχε συγκινηθεί ο Βασίλης. Έχει κάνει πολύ αγώνα κι αυτός. Η κουμπάρα, η κολλητή της Ερασμίας, είχε φέρει ρυζάκι, είχαμε κάνει κάτι κουφετάκια… υποτυπωδώς. Και που είχαμε άδεια να πάω κι εγώ ευχαριστώ πολύ».

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα