Μην χασετε

«Σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση»: Η εξομολόγηση της Βίκυς Σταυροπούλου για την Δανάη Μπάρκα

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνομιλία στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Μεταξύ άλλων θεμάτων, η επιτυχημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις απώλειες, τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή της, τις νύχτες γεμάτες αγωνία και τα αίσθηματα ενοχής προς την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

 

«Η μεγαλύτερη δυσκολία για μένα ήταν το μεγάλωμα της Δανάης, οι στιγμές που έχασα από την παιδική της ηλικία. Το πιο συγκινητικό και η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι ότι η Δανάη έγινε ένα γλυκό παιδί, που με στήριξε και έκανε τα πάντα για να μου πάρει τις ενοχές. Συνειδητοποιώ ότι αφού το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι το παιδί μου, πως γίνεται να μην το σκεφτόμουν τότε;».

Advertisements

 

Στη συνέχεια ανέφερε πως στο τέλος έγινε η μαμά της, καθώς έπιασε τον εαυτό της να κάνει πράγματα στο παιδί της που την ενοχλούσαν όταν τα έκανε η μητέρα της.

«Η Δανάη στο λύκειο με είχε αποθηκευμένη στο κινητό της ως «όχι πάλι Θεέ μου!». Όταν έμεινα έγκυος στη Δανάη, ακριβώς επειδή ήμουν πολύ μικρή, σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση. Έπαθα κατάθλιψή με το θάνατο του παππού μου, ένιωσα ότι ο Θεός μου πήρε εκείνον και μου έστειλε μία νέα ζωή στα σπλάχνα μου», είπε.

 

Advertisements

Όσον αφορά στις δυσκολίες που έχει βιώσει η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Λύγισα όταν μετά το χωρισμό μου μέναμε με τη Δανάη σε ένα μικρό σπίτι, εγώ φοιτήτρια, χωρίς χρήματα, με την αγωνία της ευθύνης να διαμορφώσω έναν άνθρωπο. Υπήρχαν πολλά βράδια που έκλαιγα και έλεγα «Θεέ μου, δώσε μου δύναμη να τα καταφέρω» και μέχρι να στεγνώσουν τα δάκρυα έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά».

 

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα