Μην χασετε

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της, το οποίο είναι βγαλμένο από χριστουγεννιάτικη ταινία

Μπορεί η τελευταία εβδομάδα να ήταν λίγο δύσκολη για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς η σκυλίτσα της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να βρίσκεται διαρκώς στον κτηνίατρο.

 

Η παρουσιάστρια ωστόσο, για να ανέβει η διάθεσή της πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της μαζί με τους δύο γιους της.

H Σίσσυ Χρηστίδου το βράδυ της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου δημοσίευσε δυο νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας μας το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της, το οποίο είναι βγαλμένο από χριστουγεννιάτικη ταινία.

Advertisements

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποδείξει ότι ασχολείται φανατικά με την διακόσμηση και αυτό το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ανά διαστήματα στα social media. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για το νέο της σπίτι, καθώς το καλοκαίρι που μας πέρασε, η παρουσιάστρια μετακόμισε στο εντυπωσιακό loft όπου ζει με τους γιους της.

 

Advertisements

 

tlife.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα