Σuγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την δήλωση της ότι θα είναι στο πλευρό της 49χρονης που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό.

Advertisements

 

Για τη επίθεση με καυστικό υγρό σε γυναίκα από τη Μεσσήνη, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία αντιμετωπίζει ακόμη τα τραύματά της από την επίθεση με βιτριόλι, της οποίας έπεσε θύμα.

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες, κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μία τέτοια πράξη».

Advertisements

 

«Το σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να μας προβληματίσει, νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, πολλές γυναίκες, μιλάω με πολλές κοπέλες που λένε το ίδιο πράγμα, ότι δεν νιώθουν ασφαλείς. Άρα πιστεύω ότι κάτι πρέπει να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη καταρχάς και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών» συμπλήρωσε.

«Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη, έχω μάθει ότι είναι δυνατή και εννοείται σε ό,τι χρειαστεί εγώ είμαι δίπλα της» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία για άλλη μία φορά με δύναμη ψυχής στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την κοινωνία.

Advertisements
Advertisements