Μην χασετε

Σε κλίμα βαριάς οδύνης είπαν το «τελευταίο αντίο» στην 17χρονη Νικολέττα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι

Στον τόπο καταγωγής της, το Μακροχώρι Βέροιας κηδεύτηκε η 17χρονη Νικολέττα σε κλίμα βαριάς οδύνης.

 

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στην 17χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι. Το κλίμα στο χωριό της 17χρονης είναι βαρύ και όλοι ζητούν δικαίωση για το χαμό της κοπέλας.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δολοφόνου της άτυχης Νικολέτας, ο οποίος παραμένει άφαντος από τη Δευτέρα.

Advertisements

Ο 20χρονος φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε τις πέντε ώρες που μεσολάβησαν μέχρι να γίνει γνωστή η δολοφονία της 17χρονης και να ενημερωθεί η αστυνομία για το φρικτό έγκλημα. Οι Αρχές έχουν σφραγίσει αεροδρόμια, τα λιμάνια και τα τελωνεία της χώρας, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκο, να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η φωτογραφία του είναι παντού».

Σύμφωνα με το Mega, πριν από λίγους μήνες η 17χρονη είχε περάσει την Πρωτοχρονιά μαζί με τον 20χρονο σε μαγαζί στο Περιστέρι, όπου εκεί σημειώθηκε ένα αιματηρό περιστατικό. Η νεαρή γυναίκα είχε υπερασπιστεί τον σύντροφό της και είχε καταθέσει υπέρ του.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα