Μην χασετε

Ρία Ελληνίδου: «Όπου και να βρεθώ έρχεται κάποιος και μου κάνει πρόταση γάμου»

Η Ρία Ελληνίδου ήταν καλεσμένη στο «The 2 Night Show», και μίλησε μεταξύ άλλων για το τι συμβαίνει στους γάμους αλλά και ότι της γίνονται συχνά προτάσεις γάμου ακόμα και από γαμπρό στον γάμο του.

 

«Ξεκίνησα από μωρό να θέλω να μάθω, να παίξω μουσική» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ρία Ελληνίδου, ενώ πρόσθεσε πως σήμερα ξέρει να παίζει αρκετά μουσικά όργανα, αλλά η αδυναμία της είναι τα κρουστά, το νταούλι, το τουμπερλέκι.

«Από τότε που μιλάω τραγουδάω, δεν κάνω τίποτα άλλο. Τα πρώτα χρόνια έπαιζα και τραγουδούσα», υπογράμμισε η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Advertisements

 

Όπως αποκάλυψε, όμως, η Ρία Ελληνίδου, πολλές φορές έχει έρθει αντιμέτωπη με -το λιγότερο- απρεπείς συμπεριφορές θαμώνων, αλλά πλέον έχει βρει τον τρόπο να τουςαπαντάει…

«Θα το αντιμετωπίσω με γέλιο. Τους κόβω με το χιούμορ μου, δεν μαλώνω ποτέ. Θα του πω “έφυγες μάστορα, επόμενος”. Το πάλκο είναι ψηλά, δεν μας φτάνουν.

Πάντα ζητάω να είναι ψηλό το πάλκο για να μη μας φτάνουν αλλιώς θα ανέβουν πάνω να χορέψουν και θα πάρουν σβάρνα τα καλώδια. Έχει τύχει να πέσει κάποιος και να καθίσει πάνω στον κιθαρίστα την ώρα που έπαιζε. Θα συμβούν πολλά», ανέφερε.

Advertisements

 

«Κάθε μέρα μου κάνουν πρόταση γάμου. Έρχονται παντού. Όπου και να βρεθώ έρχεται κάποιος και μου λέει “Σε παντρεύει η μάνα σου;”. Μου έχουν πει “πληρώνω το βάρος σου σε χρυσό” και του λέω “ναι, ρε φίλε αλλά δεν είμαι πολλά κιλά, άσε με να πάω να φάω καμιά προβατίνα και να το συζητήσουμε”», απάντησε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

newsit.gr

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα