Μην χασετε

Πρωτοφανής κατηγορία στο MasterChef: «Περίμενα να φοράμε παντελόνια! Είναι στημένο!» (Video)

Ο πρώτος μεγάλος καβγάς στο φετινό MasterChef, έλαβε χώρα στο επεισόδιο της Παρασκευής. Όλα ξεκίνησαν στη ψηφοφορία, όπου η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να επιλέξει δύο προτεινόμενους προς αποχώρηση.

Η Λάουρα και ο Levis ήταν οι παίκτες του MasterChef που ψηφίστηκαν περισσότερο και μετά το αποτέλεσμα που τους έβαλε σε διαδικασία αποχώρησης, η Λάουρα ξέσπασε, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως το αποτέλεσμα ήταν κανονισμένο.

Advertisements

Χαρακτηριστικά η ίδια είπε: «Περίμενα να φοράμε παντελόνια. Δεν περίμενα να κριθώ επάνω σε χαρακτηριστικά και πως κινούμαι στο σπίτι, ούτε και το πως μιλάω. Τα 10 λεπτά και το χρόνο που εγώ έχασα, ήταν καθαρά δικός μου χρόνος, στο δικό μου γλυκό, στον δικό μου τομέα. Δεν ενόχλησα κανέναν άλλον. Που ψηφίστηκα για αυτό το λόγο. Γιατί εκείνη τη στιγμή ήμουν μόνη μου στο γλυκό. Αλλά επειδή θεωρώ ότι ήταν και κανονισμένο όλο το ζητούμενο, δεν κρατάω κακία σε κανένα. Λυπάμαι, αλλά δεν πρόκειται να φύγω».

Στη συνέχεια η Λάουρα πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι παρόλο που έκανα ένα μεγάλο λάθος με βάση συνταγή του αρχηγού, το γλυκό βγήκε όμως με βάση δικιά μου συνταγή που άλλαξα μετά. Και ουσιαστικά πήραμε πάρα πολύ καλά λόγια, ειδικά για το γλυκό και το να βρίσκομαι σε θέση αποχώρησης μαζί με τον Levis αισθάνομαι ότι είναι στημένο!».

Δείτε όλο το απίστευτο σκηνικό μετά το 52ο λεπτό:

youweekly.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα