Μην χασετε

Πρωινό: «Ισχυριζόταν ότι της είχαν κάνει μαγεία και έχανε τα παιδιά της» λεει η χαρτορίχτρα την οποία είχε επισκεφθεί η Ρούλα

Όσο οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για το θρίλερ των μυστηριωδών θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, νέες μαρτυρίες για τους δύο γονείς έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

 

Στο Πρωινό μίλησε η χαρτορίχτρα, την οποία –όπως υποστηρίζει η ίδια- είχε επισκεφθεί η Ρούλα δύο φορές.

«Δύο φορές την είδα. Ισχυριζόταν τα δικά της. Εγώ δεν συμφωνούσα με αυτά που ισχυριζόταν, της έλεγα ότι είναι αλλιώς τα πράγματα, εν πάση περιπτώσει. Ισχυριζόταν ότι είναι μαγεία, ότι της κάνουν μαγεία κτλ. Της έλεγα ότι εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο, της έλεγα πρόσεξε. Η Ρούλα δεν το δεχόταν αυτό, η Ρούλα δεχόταν ότι είχε μαγεία κι έτσι έχανε τα παιδιά της.

Advertisements

Πίστευε ότι είχε μαγεία από κάποιο συγγενικό της πρόσωπο» ανέφερε αρχικά η χαρτορίχτρα και συνέχισε για τη σχέση της Ρούλας με τον Μάνο:

«Είχαν χωρίσει με τον Μάνο και το πρόβλημά της ήταν ο Μάνος φυσικά! Πώς θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο. Είχαν χωρίσει, δεν μου ανέφερε εξωσυζυγικές σχέσεις, απλά ότι είχαν χωρίσει. Και ότι είχαν χωρίσει από μαγεία. Εγώ της είπα ότι μπορεί να φταίει η συμπεριφορά της λίγο, γιατί είδα ότι είναι λίγο περίεργη απέναντι στον Μάνο και να το κοιτάξει λίγο καλύτερα. Τον πίεζε».

 

tlife.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα