Μην χασετε

«Προφανώς και φοβάμαι»: Η Σάνεν Ντόχερτι ανακοίνωσε πως ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο

Η Σάνεν Ντόχερτι, μετά από πολυετή μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος εξαπλώθηκε στον εγκέφαλο.

Η γνωστή ως “Μπρέντα Γουόλς” από τη σειρά “Μπέβερλι Χιλς” δημοσίευσε μια ανάρτηση, μέσω της οποίας μοιράστηκε τα νέα σχετικά με την υγεία της, αναφέροντας ότι η αξονική τομογραφία που έκανε στις 5 Ιανουαρίου, έδειξε μετάσταση στον εγκέφαλο.

Στο κλιπ που ανέβασε στο Instagram, εξήγησε ότι:

«Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος ακτινοβολίας. Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική ενώ έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου. Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς. Αλλά αυτός ο φόβος…η αναταραχή… η χρονική στιγμή όλων αυτών… Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Advertisements

 

Στη λεζάντα ενός άλλου βίντεο που δημοσίευσε νωρίτερα, η Ντόχερτι έγραψε:

«Το χτεσινό βίντεο έδειξε τη διαδικασία όπου σου τοποθετείται η μάσκα που πρέπει να φοράς στη διάρκεια της ακτινοθεραπείας στον εγκέφαλο. Η πρώτη μου ακτινοθεραπεία έγινε στις 12 Ιανουαρίου. Ο φόβος μου είναι εμφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβαιναν πολλά τότε στη ζωή μου. Είμαι τυχερή που έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο Dr Amin Mirahdi και τους εκπληκτικούς τεχνικούς στο Cedar Sinai. Αλλά αυτός ο φόβος… Η αναστάτωση… Η χρονική στιγμή που συνέβησαν όλα… Αυτή είναι η εικόνα του καρκίνου».

Advertisements

 

Η θαρραλέα μάχη της
Γνωστή για την ερμηνεία της ως Μπρέντα Γουόλς και Πρου Χάλιγουελ, η καριέρα της Ντόχερτι δεν ήταν μόνο γεμάτη λάμψη και φήμη, αλλά και με καταστροφικούς αγώνες για την υγεία της.

Η Ντόχερτι παλεύει χρόνια με τον καρκίνο του μαστού και στο παρελθόν έχει αποκαλύψει τις επιπτώσεις που είχε στην καριέρα της. Η πορεία της ψς ηθοποιός απογειώθηκε κατά τη δεκαετία του ’90, ενώ γνώρισε επιτυχία και στις εκτός οθόνης δραστηριότητές της, καθώς εμφανίστηκε δύο φορές στο Playboy. Μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της και τη μάχη της με τον καρκίνο στην εκπομπή «The Dr Oz».

Advertisements

 

Υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία το 2015.

Παρά τη σωματική και συναισθηματική επιβάρυνση, η αντοχή της Ντόχερτι έλαμψε. Συνέχισε να εργάζεται, εμφανιζόμενη σε ταινίες όπως οι «Dying to Belong», «Fortress» και «Hot Seat». Ωστόσο, το 2020, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της είχε επιστρέψει και είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού τετάρτου σταδίου.

Η Ντόχερτι συνέχισε να είναι δραστήρια και να υποστηρίζει την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο. Σε ένα εικονικό πάνελ για την ταινία «List of a Lifetime» του 2021, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που είναι «ζωντανή» και την επιθυμία της να ενημερώσει τους ανθρώπους για τον καρκίνο.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα