Μην χασετε

Πόσο εύκολα θα γυρνούσε ο πρώην μόνο για κpεβάτι σύμφωνα με το ζώδιο του;

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε άτομο έχει διαφορετική αντίληψη και ανάγκες όσον αφορά τη σχέση και το σeξ. Οι αισθηματικές σχέσεις μπορούν να περιλαμβάνουν σeξουαλικό στοιχείο, αλλά δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που καθορίζει την ποιότητα της σχέσης. Το σeξ δεν θα πρέπει να είναι το μοναδικό κίνητρο για να ξαναβρεθεί κάποιος με ένα πρώην ταίρι, αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα συνολικό αίσθημα συμβατότητας και ευτυχίας στη σχέση.

Παρακάτω αναλύεται το κάθε ζώδιο του άτομου που θέλεις να μάθεις αν θα γυρίσει πίσω! Διάβασε και για τον ωροσκόπο του για να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα.

 

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Ο πρωτοπόρος και σeξουαλικός Κριός είναι του δόγματος «πάμε γι’ άλλα». Δεν κάθεται να μηρυκάζει εύκολα μια ήδη μασημένη τροφή. Έχει μπροστά του όλο το πεδίο να κατακτήσει, να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις, να ανανεωθεί, να γευτεί το σeξ από άλλες πήγες. Στο κάτω κάτω, ο κόσμος είναι γεμάτος από γυναίκες που περιμένουν να τις κατακτήσει, να του παραδοθούν. Για την σχέση σας που έληξε, ισχύει για τον Κριό, το ότι δεν κλαίει πάνω απ’ το χυμένο γάλα και δεν κρατά κακίες. Αν είναι free, μοναδική εξαίρεση, να ξαναγευτεί το σeξ με πρώην του, είναι να το έχει απολαύσει τόσο πολύ ώστε να ενδώσει, παραβαίνοντας τις συνήθειες του.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πείσμα και η επιμονή του Ταύρου, σε συνδυασμό με την αντίληψη του ότι όταν κάτι τελειώνει και ο χρόνος δεν ξαναγυρίζει, θα τον κάνει να παγιώσει την στάση του, να μην επιδιώξει και να μην ενδώσει στον πειρασμό για πισωγυρίσματα, όσο και να είναι σeξουαλικός τύπος. Το σeξ σημαίνει πολλά γι’ αυτόν, αλλά μην ποντάρεις ότι μπορεί να συγκριθεί με την επιμονή του. Θα του στοιχίσει ίσως να στερηθεί το σeξ μαζί σου, αυτός χάνει, αλλά θα αρνηθεί πεισματικά. Γι’ αυτόν, διαγραφή σημαίνει διαγραφή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος που οι θέσεις του είναι ρευστές, εύκολα θα επέστρεφε για το σeξ, άσχετα με τον λόγο του χωρισμού σας. Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν οι αναστολές της πρώτης επαφής όταν υπήρχε κάποια αμηχανία αναμεσα σας, αλλά προηγούμενο και εξοικείωση στο θέαμα του γυμνού και την επαφή σας, του διευκολύνει την επάνοδο. Ίσως γι’ αυτόν να σημαίνει και κάτι περισσότερο, δηλαδή μια επανασύνδεση, που θα μπορούσε να την απολαμβάνει για όσο το επιθυμεί και να την διακόψει οπότε θελήσει ή και να σε θεωρεί απλώς περιστασιακή σύντροφο του κρεβατιού. Κλασσικό δείγμα ρευστότητας των συμπεριφορών του Διδύμου, θα γυρίσει, αλλά όλα παίζονται παρακάτω.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θα σου γυρίσει, πολύ εύκολα, όχι για να έχει απλά μια ερωτική επαφή μαζί σου αλλά και για λόγους συναισθηματικούς και ψυχολογικούς. Για τον Καρκίνο ο δεσμός του με το παρελθόν του είναι άρρηκτος, γραπώνεται από αυτό. Συντελεί το γεγονός ότι το εξιδανικεύει , δεν το παραμερίζει για να ζήσει το παρόν και το μέλλον του, αλλά το ξαναζεί στα όνειρα του και το φαντασιώνεται. Τον έχεις λοιπόν από χέρι στο κρεβάτι σου, αλλά πρόσεχε τις παρενέργειες, μήπως επιδιώκει να σου κατσικωθεί με πρόσχημα την επαναπροσέγγιση για το σeξ. Το θέλεις;

ΛΕΩΝ

Μόνο υπό προϋποθέσεις θα γύριζε ο Λέων για eρωτική επαφή. Θα πρέπει να εκπληρώσεις τους όρους που θα ικανοποιούν την αίσθηση υπερηφάνειάς του ώστε να μην τρωθεί αυτή, ακόμη και αν δεν μπορεί να σε ξεπεράσει. Κάθε χωρισμός του αφήνει δυσάρεστα συναισθήματα που δεν τα ξεπέρνα εύκολα. Δυσκολεύεται να επιστρέψει γιατί τον ενδιαφέρει να διαφυλάξει το κύρος του και η άποψη που έχουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Έχεις μια μικρή έστω πιθανότητα μόνο αν του ζητήσεις συγγνώμη και θα ενδώσει αν νομίσει ότι η απλή ερωτική επαφή και όχι επανασύνδεση δίνει τροφή στο κύρος του σαν άντρα και ικανοποιεί τον εγωισμό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχει χορτάσει eρωτικά από σένα ο Παρθένος και νομίζει ότι δεν έχει να αποκομίσει τίποτε άλλο από σένα δεν πρόκειται να επιστρέψει ούτε καν για μια περιστασιακή eρωτική επαφή. Άπαξ και τέλειωσε με σένα, σε θεωρεί απλά Ιστορία και παρελθόν. Ξεκαθαρισμένα πράγματα. Ο Παρθένος σε στραγγίζει και μόνο αν νομίσει ότι έχει αφήσει εκκρεμότητες μαζί σου, ίσως γυρίσει απλώς για να τις τακτοποιήσει. Γι’ αυτόν αν ξαναγυρίσει, δεν θα είναι αναβίωση καμιάς προηγούμενης κατάστασης, αλλά απλά μια καθαρά υπόθεση κρεβατιού και τίποτε παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει την φήμη του πιο άπιστου Ζώδιου και ενός από τα πιο απελευθερωμένα σeξουαλικά. Ιδίως αν έχει ξεμείνει από σeξουαλικό σύντροφο, όχι και απαραίτητη προϋπόθεση, ξεφυλλίζει τα eρωτικά τεφτέρια και τις ροζ ατζέντες του αναπολώντας eρωτικές εμπειρίες του παρελθόντος και ψάχνεται και για νέες περιπέτειες. Ένα φρεσκάρισμα λοιπόν μιας περασμένης σχέσης με λίγο , η και πολύ, περιστασιακό σeξ μαζί σου, δεν τον χαλάει, αντίθετα τον αναζωογονεί, τον ευχαριστεί και του ανεβάζει την λίμπιντο και το ηθικό. Για τον Ζυγό, όταν κατεβαίνει η Ηθική του, ανεβαίνει τι ηθικό του. Το εκλαμβάνει σαν επιβεβαίωση.

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο και να σου άρεσαν οι eρωτικές επαφές με τον Σκορπιό και να επιστρέφει έστω μόνο για σeξ πρόσεχε, φυλάξου! Μπορεί να είναι ο μάστορας του σeξ, ο κυρίαρχος στην eρωτική αρένα, όσα δεκάρια κι’ αν του βάλλεις, η επιστροφή του είναι ύποπτη και εμπεριέχει ρίσκο. Κάτω από κανονικές συνθήκες ο Σκορπιός, θα πρέπει να σε έχει διαγράψει από την ζωή του οριστικά. Για να επανακάμπτει, κάτι το απωθημένο έχει στο μυαλό του, σου το φυλάει και που δεν θα σου βγει σε καλό. Πιθανότατα θα θέλει να σε εκδικηθεί για κάτι, εκθέτοντας, μειώνοντας ή ταπεινώνοντας σε αφού σε εγκαταλείψει σαν στημένη λεμονόκουπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σιγά που δεν θα επιστρέψει! Γιατί; Σου κρατάει κακία; Ξέρει τι θα πει κακία; Όπως και αν πέρασε μαζί σου ωραία θα του φάνηκε! Είναι τόσο αθώος και ανεπιτήδευτος που πάντα διατηρεί καλές εντυπώσεις για τους άλλους και τόσο eρωτικός που είναι πάντα πρόθυμος για κάθε είδους eρωτική επαφή, μόνιμη ή περιστασιακή. Μπορεί να είναι ανέμελα άστατος αλλά αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για σένα να τον ρίξεις στο κρεβάτι χωρίς δεύτερη σκέψη, ούτε δικιά του ούτε δικιά σου. Σeξ χωρίς υποχρεώσεις και δεσμεύσεις; Το ιδανικό για την ανεξαρτησία και την ελευθερία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από χωρισμούς ο Αιγόκερως πολύ δύσκολα περνάει στην φάση της ανάρρωσης και νοιώθει ότι έχει καεί η γούνα του. Είναι λοιπόν γεμάτος επιφυλάξεις και αρνητισμό. Το σeξ που θα του προσφέρεις, ακόμα και χωρίς δεσμεύσεις, αν δεν τον αφήνει παγερά αδιάφορο, τουλάχιστον του δημιουργεί πολλές επιφυλάξεις αν θα του είναι ευχάριστο και ικανοποιητικό. Μην ξεχνάς ότι είναι εγκεφαλικός τύπος και τα πάντα πρωτόπαιρναν από το κεφάλι του. Η λογική και το συναίσθημα, του ανάβει κόκκινο απαγορευτικό φωτάκι, άσε που και να επιστρέψει θα είναι το σeξ κρύο και απογοητευτικό, άρα να σου λείπει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτσι κι’ αλλιώς ο Υδροχόος που είναι υπέρ των ελεύθερων σχέσεων, είναι ανοιχτός σε προτάσεις και δυνατότητες τέτοιου είδους. Στα συν βρίσκει την έλλειψη δέσμευσης, την ύπαρξη της προηγούμενης σχέσης σας, άρα ξέρετε καλά ο ένας τον άλλο και στο κάτω κάτω φιλαράκια είσαστε, φίλοι με προνομία. Αποφασιστικό ρόλο θα παίξει το αν την δεδομένη στιγμή είναι αδέσμευτος και διαθέσιμος, όχι τόσο για το αν, όσο για το πόσο χρόνο θα κάνει να ωριμάσει η ιδέα στο μυαλό του. Πάντως από ότι φαίνεται θα σου έλθει με όλη την άνεση του.

ΙΧΘΥΣ

Εδώ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα! Ένα χάος! Όλα απρόβλεπτα και αβέβαια! Που να βασιστείς σε έναν Ιχθύ! Είναι τόσο χύμα που δεν ξέρεις με ποια ματιά θα το δει, θα απορρίψει την eρωτική επαφή ή θα έλθει τρέχοντας, απλώς όπως του ‘ρθει. Συμπεριφορά τελείως ανερμάτιστη. Αν δεν σου έλθει είναι επειδή για τα πάντα όσα έγιναν μεταξύ σας και χωρίσατε φταις εσύ η κακιά. Και πάλι αν σου έλθει, ενώ συνεχίζεις να είσαι εσύ πάντα γι’ αυτόν η κακιά, θα καταπιεί το «πικρόν ποτήριον» και θα σου κάνει τη χάρη. Είναι δηλαδή με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω από την σeξουαλική πανδαισία. Τι να πεις πια!

e-zwdia.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα