Μην χασετε

Πόσο έχει αλλάξει; Δείτε την τελευταία εμφάνιση της Beyoncé

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου, όταν η Beyonce με μία πολύ όμορφη φωτογραφία στο Instagram account της, ανακοίνωσε πως σε λίγους μήνες θα γίνει και πάλι μανούλα. Η χαρά της βέβαια –και όχι μόνο η δική της- ήταν διπλή μιας και η σταρ περιμένει όχι ένα αλλά δύο παιδάκια (και μάλιστα ένα αγόρι κι ένα κορίτσι).

Advertisements

Αναμφίβολα διανύει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της –αν και ξέρει ήδη πως είναι αυτό το συναίσθημα, αφού έχει ήδη μια κόρη- και ανυπομονεί να καλωσορίσει στον κόσμο τα διδυμάκια της. Η star έδωσε το παρών με τον σύζυγό της σε ένα δείπνο γενεθλίων ενός φίλου τους στο Los Angeles και πραγματικά όταν την είδαμε ένα σοκ το πάθαμε.

Και δεν έχει απαραίτητα αρνητική σημασία ή τουλάχιστον όχι τόσο αρνητική. Η Beyoncé φορούσε ένα μίνι κόκκινο φόρεμα με πολύ έντονο μπούστο, το οποίο εκτός από την φουσκωμένη της κοιλίτσα αναδείκνυε και τα λίγα κιλάκια που έχει πάρει. Βέβαια δεν μπορούμε να την κατηγορήσουμε γι’ αυτό. Όλες οι εγκυμονούσες παίρνουν κάποια κιλάκια, ωστόσο αυτό μόνο χαρά μπορεί να τους δώσει.

Κάπως έτσι λοιπόν, το σκέφτηκε και η Queen Bey, η οποία δεν φάνηκε να νοιάζεται ιδιαίτερα για το αν φαινόταν πολύ «φουσκωμένο» το στήθος της και τα πόδια της. Οτιδήποτε και να φορέσει και όσο και φουσκωμένη και να είναι η κοιλιά της εκείνη θα είναι μία θεά γιατί πολύ απλά μπορεί.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα