Μην χασετε

Πως θα τον φέρεις ξανά κοντά σου σύμφωνα με το ζωδιο του.

Τραγουδώντας κάπου πίσω στη δεκαετία του ’80, η Άντζελα Δημητρίου έφερε στο φως έναν πόνο που αισθάνονταν πολλοί: “Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ, δε θέλουν να θυμούνται της ευτυχίας τις στιγμές που τώρα τις στερούνται”. Οι χωρισμοί αυτοί πονάνε βαθιά, ανεξαρτήτως αιτίας ή ευθύνης. Όσο η σχέση είναι πιο στενή, τόσο πιο δύσκολο είναι να γίνει αποδεκτή η νέα πραγματικότητα του χωρισμού. Μήπως, ωστόσο, υπάρχει ελπίδα για επανασύνδεση; Μπορεί η αγάπη να κερδίσει τον εγωισμό; Με τη βοήθεια της αστρολογίας, μπορεί κανείς να κατανοήσει πώς να προσεγγίσει τον πρώην του και πιθανώς να τον κερδίσει πίσω. Είναι αυτό δυνατό; Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν. Ας ελπίσουμε ότι θα φέρουν ανακούφιση.

Advertisements

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως θα τον κερδίσεις ξανά:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ισχυρογνώμων καθώς και αρκετά εγωιστής και για τον λόγο αυτό είναι πολύ δύσκολο να του αλλάξει κανείς γνώμη. Ειδικά αν εσείς ήσασταν αυτή που τερμάτισε την σχέση, έστω και « εν βρασμώ ψυχής» δεν θα είναι εύκολο να τον πείσετε να γυρίσει πίσω. Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο δεδομένου του ότι υπάρχουν κάποια αδύνατα σημεία του στα οποία αν «πατήσετε»  μπορεί να βοηθηθείτε. Να θυμάστε ότι ο Kριός είναι γεννημένος αρχηγός και του αρέσει να αναλαμβάνει ευθύνες. Το σημαντικότερο που μπορείτε λοιπόν να του πείτε είναι το πόσο σημαντικός είναι για σας,  πόσο ανάγκη τον έχετε και πόσο ευάλωτη αισθάνεστε χωρίς αυτόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Χαρακτηρισμός «αγύριστο κεφάλι» αφορά στον Ταύρο. Δεν γυρνάνε εύκολα πίσω αν κάτι έχει τελειώσει. Προσπαθούν να μαζέψουν τα δικά τους σπασμένα κομμάτια, έχοντας ανάμεικτα συναισθήματα, θυμού, νεύρων,  απογοήτευσεις, θλίψης αλλά και ελπίδας βαθιά μέσα τους για συμφιλίωση. Εξάλλου δεν είναι εύκολο για ένα ταύρο να χωρίζει. Προσπαθήσετε λοιπόν με ευγενικό τρόπο να τον ξαναπλησιάσετε χωρίς να του στέλνετε κάθε 10 λεπτά μηνύματα σε κινητά, facebook και twitter γιατί η πίεση τον τρομάζει. Αντ’ αυτού βελτιώστε την εμφάνιση σας, αλλάξτε μαλλιά, βάψιμο, ντύσιμο κλπ και καλέστε τον για να συζητήσετε κάπου που θα μπορεί να χαλαρώσει. Εκεί αφήστε τον να απολαύσει τον ανανεωμένο εαυτό σας ενώ τον φλερτάρετε ξανά και ξανά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Του Δίδυμου του αρέσει να φλερτάρει και να παίζει αλλά δεν του αρέσει καθόλου να παίζουν οι άλλοι μαζί του. Αν θέλετε να τον κερδίσετε πίσω μην προσπαθήσετε να τον κάνετε να ζηλέψει γιατί με τον τρόπο αυτό θα τον κάνετε απλά να φύγει τρέχοντας μακριά. Μπορείτε όμως να κάνετε πράγματα αυθόρμητα και διασκεδαστικά όπως να του στείλετε ένα μήνυμα στο facebook ή στο twitter η απλά να ποστάρετε κάτι που θα τον αφορά και θα ξέρετε ότι θα το δει. Να γνωστοποιείτε την παρουσία σας με λίγα λόγια και με τον τρόπο αυτό να τον κάνετε να αισθάνεται σημαντικός.  Μειώστε κατόπιν την παρουσία σας και θα είναι θέμα χρόνου να επικοινωνήσει μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός αλλά είναι και κυκλοθυμικός και ως εκ τούτου η συμπεριφορά του έχει διακυμάνσεις. Δεν του αρέσει να τον κυνηγάνε, ειδικά μετά από ένα χωρισμό και πολύ παραπάνω για να του εξηγήσουν. Χρειάζεται χρόνο για να καταλαγιάσουν μέσα του όλα τα συναισθήματα του,  αλλά προσοχή,  όχι πολύ χρόνο, γιατί ο Καρκίνος πάντα χρειάζεται ασφάλεια μέσα από μια σχέση και άρα ψάχνει για την επόμενη. Καλό είναι να μη προσπαθήσετε να τον πλησιάσετε μέσα από φίλους και γνωστούς γιατί δεν θα εκτιμήσει την προσπάθεια σας να ανακατέψετε τρίτους στα προσωπικά σας. Καλύτερα στείλτε του ένα mail στο οποίο απλά να ζητάτε συγγνώμη (αν φταίτε) και μέσα από αυτό μοιραστείτε μαζί του τα συναισθήματα σας.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας σίγουρα θα χρειαστεί τον χρόνο του για να γιατρευτεί ο τεράστιος εγωισμός του που σαφώς πληγώθηκε με τον χωρισμό. Αυτό που χρειάζεται εσείς να κάνετε είναι να τονώσετε το εγώ του, γνωρίζοντας του,  ότι κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει την θέση του στην καρδιά σας,  γιατί κανείς δεν είναι σαν και αυτόν. Ο Λέοντας θέλει να τονωθεί η ματαιοδοξία του  και να αισθανθεί ότι είναι αρσενικό με όλη την έννοια της λέξης. Αποπλανήστε τον με αισθησιακές ματιές και απροσδόκητες εκπλήξεις. Εκφράστε του με τόλμη τα αισθήματα σας και κάντε του σπέσιαλ δώρα προσωπικά και ιδιαίτερα όπως  π.χ. εισιτήρια για τον επόμενο αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι τύπος πρακτικός και ίσως λίγο στενόμυαλος. Δεδομένου του ότι από την φύση του είναι αναλυτικός θα προσπαθήσει να διαχειριστεί αναλυτικά και τα συναισθήματα του. Μην  προσπαθήσετε να τον προσελκύσετε ξανά μέσα από το συναίσθημα, αλλά διά μέσου μιας πιο πρακτικής μεθόδου. Αν θέλετε να τον κερδίσετε πίσω θα πρέπει να τον κάνετε να καταλάβει ότι αν γυρίσει δεν τον περιμένει το ίδιο μοντέλο σχέσης αλλά κάτι διαφορετικό. Θα πρέπει να του δείξετε ότι υπάρχει η δυνατότητα ενός καλού κοινού μέλλοντος . Να πιστέψει ότι η επιστροφή του δεν αποτελεί κίνδυνο αλλά αντιθέτως είναι μια λογική και μάλλον έξυπνη απόφαση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός εκτός από κοινωνικός και ευγενικός είναι και μεγάλος διπλωμάτης. Θα προσπαθήσει λοιπόν να αποφύγει την επικοινωνία γιατί φοβάται τις αντιπαραθέσεις. Αν κάτι δεν αντέχει διόλου αυτό είναι η φασαρίες και οι τσακωμοί. Το χειρότερο που μπορείτε λοιπόν να κάνετε είναι να τον κυνηγάτε κλαίγοντας και παρακαλώντας. Προτιμότερο λοιπόν είναι να απευθυνθείτε στο αίσθημα δικαιοσύνης του και να του ζητήσετε να σας ακούσει. Βοηθήστε τον λοιπόν να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας και να δει ότι τα υπέρ είναι περισσότερα. Μιλήστε του με ηρεμία και  τρυφερότητα κοιτώντας τον με μάτια γεμάτα υπόσχεση για ένα καλύτερο αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός γοητεύεται όταν θεωρείται ερωτικά επιθυμητός. Μπορεί να είναι κτητικός, ζηλιάρης και να έχει την ικανότητα  να είναι εκδικητικός αν πληγωθεί,  αλλά επίσης έχει και μεγάλη καρδιά. Ο Σκορπιός είναι ίσως ο πιο συναισθηματικός άντρας και αυτό είναι και το κουμπί του. Θα εκτιμήσει την συναισθηματική σας «έκθεση» σε αυτόν, την ανάγκη να του εκφράσετε έντονα το πόσο τον αγαπάτε και τον έχετε ανάγκη. Επίσης ο Σκορπιός δεν αντέχει τις κρύες καταστάσεις και τις κουμπωμένες συμπεριφορές και επιπλέον έχει ανάγκη και την σωματική έκφραση των συναισθημάτων σας. Αν τον αγκαλιάσετε δυνατά και τον φιλήσετε με πάθος και διάρκεια θα τον κάνετε να ξεχάσει ότι κακό συνέβη μεταξύ σας.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΕΣ

Ο Τοξότης αυτός ο σούπερ αισιόδοξος, γελαστός και ευχάριστος τύπος είναι και ο πιο δύσκολος άντρας για να επιστρέψει σε μια σχέση που χάλασε. Ο λόγος είναι ότι συνήθως δεν του αρέσει να κοιτάει πίσω στο παρελθόν αλλά προτιμά να πηγαίνει μπροστά και να διαλέγει καινούργιες εμπειρίες και σχέσεις. Για τον λόγο αυτό αν τον θέλετε πίσω θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω. Κάντε τον να καταλάβει ότι επιστρέφοντας σε σας ξεκινάει μια νέα σχέση βασισμένη σε διαφορετικές βάσεις. Βάλτε το χιούμορ ξανά στην ζωή σας και δημιουργήστε του την εικόνα μιας νέας ζεστής, δημιουργικής και αισιόδοξης ζωής που τον περιμένει μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι πολύ σοβαρός και λογικός και έχει μάθει στην ζωή του να πειθαρχεί τα συναισθήματα του έτσι ώστε να μην τον εξουσιάζουν. Για τον λόγο, αυτό θα πρέπει να τον αφήσετε να βγάλει όλα όσα τον έχουν πειράξει. Ο Αιγόκερως θα έχει ετοιμάσει μια ολόκληρη λίστα με ότι έχετε κατά καιρού κάνει  που τον ενόχλησε ή που τον μείωσε με σκοπό να συζητήσει με λογικές βάσεις. Αφήστε τον να ξεθυμάνει και θυμίστε του τα θετικά της λίστας, όλα καλά έχετε κάνει σε αυτόν αλλά και για αυτόν. Επιπλέον κάντε τον να καταλάβει ότι επενδύοντας πάνω στην σχέση σας δεν χάνει αλλά αντιθέτως κερδίζει. Δείξτε του πόσο ειλικρινής και έντιμη είστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος φαινομενικά είναι ανοιχτόμυαλος και εκκεντρικός και διαφορετικός και προοδευτικός αλλά στην πραγματικότητα  πολλές φορές είναι πεισματάρης και φοράει παρωπίδες. Αν πιστέψει κάτι δεν μπορεί κανείς εύκολα να τον πείσει για το αντίθετο. Λαμβάνοντας αμυντική στάση ίσως μάλιστα αρνηθεί ακόμα και τον διάλογο μαζί σας. Βέβαια σε αυτό θα βοηθήσει και ο φόβος που έχει για τις «εκκωφαντικές συναισθηματικά σιωπές» ή ακόμα χειρότερα για τους καβγάδες. Από την μεριά σας εκμεταλλευτείτε το κατά βάση  ανοιχτό μυαλό του και κάντε του μια ωραία και εμπνευσμένη συζήτηση για τις σχέσεις των ανθρώπων γενικότερα και την δική σας ειδικότερα. Κερδίστε τον με τον έξυπνο λόγο και την υγιή σας σκέψη.

ΙΧΘΥΣ

Είναι ευγενικός, ρομαντικός, ευαίσθητος και συμπονετικός. Έχει μια ευγενική ψυχή και είναι πολύ συναισθηματικός. Το πιο πιθανό είναι να μαζεύει τα κομμάτια του και να είναι εξαιρετικά αναστατωμένος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και έτοιμος να επιστρέψει γιατί φοβάται τον ρόλο που και αυτός έχει παίξει στην διάλυση της σχέσης. Θα πρέπει να του υποσχεθείτε ότι τα όποια λάθη έχουν γίνει δεν θα ξαναγίνουν. Ότι η σχέση σας αλλά και αυτός προσωπικά είναι ότι καλύτερο σας έχει συμβεί και ότι δεσμεύεστε να επικοινωνείτε μαζί του για τα όποια προβλήματα εάν και εφόσον παρουσιαστούν στο μέλλον τα οποία από κοινού θα λύνετε.

zwdiasimera.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα