Μην χασετε

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις προσβολές

Όλοι μας έχουμε τις αδύναμες στιγμές μας, τα πάνω και τα κάτω μας. Πώς θα αντιδράσουμε αν κάποιος θίξει τον εγωισμό μας; Αν κάποιος πληγώσει τα αισθήματά μας; Αν αγγίξει μια ευαίσθητη χορδή μας;

Η αστρολογία έχει την απάντηση, καθώς το κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά και έχει τις δικές του άμυνες, για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε “επίθεση” γίνει στο πρόσωπο του, πως αμύνεται στις προσβολές;

Διάβασε το ζώδιο σου και μάθε πώς αντιδρούν τα ζώδια στις προσβολές σύμφωνα με την αστρολογία.

Κριός

Αν κάνεις κάτι στον Κριό που θα τον πληγώσει, τότε καλυτέρα να βρεις και ένα μέρος να κρυφτείς, γιατί πραγματικά θα προτάξει τα… κέρατά του. Θα γίνει πολύ επιθετικός όταν νιώσει πως αδικείται. Αυτό θα συμβεί όμως, μόνο για κάποιες ώρες. Μετά θα του περάσει και αν μάλιστα ζητήσεις και συγγνώμη, τότε θα σε συγχωρέσει… Ωστόσο, δεν θα το ξεχάσει, πάντα θα το κρατάει μέσα του και την κατάλληλη στιγμή θα ανταποδώσει.

Advertisements

Ταύρος

Αν κάνεις κάτι στον Ταύρο, που πραγματικά θα τον μειώσει, μπορεί να μην αντιδράσει στην αρχή, αλλά θα το κρατήσει για τα καλά μέσα στον εγκέφαλό του, μέχρι να φτάσει στα όριά του. Και επειδή ένας Ταύρος έχει πάντα υπομονή, όταν εξαντληθεί, καλύτερα να μην είσαι εκεί. Γιατί τότε θα δεις το άλλο του πρόσωπο… Τα σπάει όλα, φωνάζει, ουρλιάζει, και μέχρι να του περάσει, καλά κάνεις να συμφωνήσεις σε ό,τι σου πει.

 

Δίδυμοι

Δεν θα καταλάβεις πότε ένας Δίδυμος έχει πειραχτεί για κάτι που είπες και πότε όχι. Αυτό σημαίνει πως μπορεί κάποια φορά να του πεις κάτι ενδεχομένως προσβλητικό και να μην αντιδράσει καθόλου, ενώ σε μια άλλη αντίστοιχη περίπτωση να βγει έξω από τα ρούχα του. Να εύχεσαι καλυτέρα να μην αντιδράσει, γιατί τότε θα σε μειώσει και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ άσχημα. Σε τέτοιο σημείο, που θα ευχόσουν να μην του πήγαινες ποτέ κόντρα.

Advertisements

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος θα πειραχτεί με ό,τι και να του πεις, γιατί αυτό το ζώδιο γενικά έχει την τάση να τα βλέπει όλα από την αρνητική τους πλευρά. Έστω κι αν αρνηθείς απλά να πάτε κάπου μαζί, αυτό θα σημαίνει ότι δεν τον αγαπάς, τον βαρέθηκες, θέλεις να χωρίσετε. Και το χειρότερο από όλα είναι ο ψυχολογικός πόλεμος που θα σου κάνει. Από την μια σαν να μην υπάρχεις για αυτόν και από την άλλη θα σε τρελάνει με τη μουρμούρα του.

Λέων

Ένας Λέων είναι υπεράνω όλων, νιώθει μοναδικός, δυνατός, κανείς δεν μπορεί να τον πληγώσει και κανείς δεν μπορεί να τον φτάσει. Ποτέ και σε τίποτα. Άρα, αν κάνεις κάτι που τον θίγει, μπορεί και να μη σου δώσει καμιά σημασία. Να σε περιφρονήσει και να σε διαγράψει, χωρίς καν να σου δώσει το περιθώριο να δικαιολογηθείς. Αν όμως μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί, τότε θα σε εγκλωβίσει στον εγωισμό του και… μαύρο φίδι που σε έφαγε.

Παρθένος

Αν ένας Παρθένος νιώσει ότι πληγωμένος από ένα κακόβουλο σχόλιο που θα γίνει εις βάρος του, θα πέσει σε δίλημμα, αν θα πρέπει να αντιδράσει και να ρίξει την αξιοπρέπειά του ή αν θα πρέπει να το αφήσει να περάσει. Φυσικά, έχει τον τρόπο του να περάσει στην αντεπίθεση… Θα ξεκινήσει με γκρίνια και θα καταλήξει στη δική του μοναδική εκδίκηση: Να δείξει την… αφ’ υψηλού περιφρόνησή του για το άτομό σου.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που γενικά στενοχωριέται αν ειπωθεί κάτι άσχημο για αυτόν, αλλά ακόμη περισσότερο θα στενοχωρηθεί αν θα πρέπει να έρθει σε αντιπαράθεση με το άτομο που τον πρόσβαλε. Γιατί ως γνωστόν, απεχθάνεται τους καυγάδες. Για να τους αποφύγει λοιπόν, θα πέσει στις δίκες του σκέψεις ότι τελικά ο κόσμος είναι άδικος και δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη σε κανένα. Θα πνίξει την πίκρα του μόνος του, παρέα με τον πόνο του.

Advertisements

 

Σκορπιός

Για ένα Σκορπιό το να γίνει κάτι εις βάρος του, σημαίνει αμέσως αντεπίθεση κι εκδίκηση. Δε θα το αφήσει να περάσει έτσι και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τιμωρήσει αυτόν που τόλμησε να τον μειώσει. Θα το φτάσει μέχρι το τέλος και θα κάνει το αντικείμενο της οργής του να ζητά απανωτά συγγνώμη. Θέλει να τον δει να γονατίζει μπροστά του, να κλαίει, να οδύρεται. Τόσο τραγικά. Αν βαριέται όμως να ασχοληθεί εκείνη τη στιγμή, θα επιστρέψει μετά από 3 χρόνια να πάρει το αίμα του πίσω.

Τοξότης

Ένας Τοξότης είναι… τέρας αναισθησίας γενικά, αφού τα πιο πολλά θέματα στη ζωή του, τα αντιμετωπίζει με ένα παιδιάστικο τρόπο. Ακόμα και αν πεις κάτι πολύ προσβλητικό για αυτόν, θα το πάρει στην πλακά και μάλιστα μπορεί να σου πει ότι δεν το εννοούσες. Μην νομίζεις όμως ότι αυτό σου δίνει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τον μειώνεις. Αυτό το ζώδιο υπομονής, μπορεί να εξαφανιστεί ένα πρωινό από τη ζωή σου μια και καλή, παίρνοντας έτσι την εκδίκησή του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που αγαπάει πολύ τον εαυτό του και νιώθει ότι κάνεις δεν μπορεί να τον καταλάβει πέρα από τον εαυτό του. Άρα, θα κάνει τα πάντα για να προφυλάξει την προσωπικότητα του, αν κάποιος τον θίξει ή ειπωθεί κάτι άσχημο για εκείνον. Από εκεί που δεν το περιμένεις, θα σου έρθει… κατακούτελα η εκδίκησή του, σε σημείο που θα υποκύψεις από την πρώτη κιόλας επίθεση. Γιατί το παιχνίδι, θα το έχεις ήδη χάσει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που αποφεύγει τους συναισθηματικούς δεσμούς, για να μην έχει προσδοκίες από τους άλλους, έτσι ώστε να μη νοιώσει ποτέ προδομένος και πληγωμένος. Αλλά άνθρωπος είναι και αυτός, και κάποια στιγμή θα νιώσει ότι κάτι τον πείραξε και τον πλήγωσε. Θα προσπαθήσει να το κρύψει κάτω από μια πολύ καλή δικαιολογία. Αν νιώσει όμως ότι πιέζει πολύ τον εαυτό του, τότε θα περάσει με μεγάλη ευκολία στην αντεπίθεση.

Ιχθείς

Αν πληγώσεις το ευαίσθητο ψαράκι, τότε καλυτέρα να έχεις και ωτοασπίδες, γιατί θα σε τρελάνει με τη μουρμούρα και την γκρίνια του. Έχει το ταλέντο να τρελαίνει τους πάντες και να δημιουργεί μια ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Για να γλυτώσεις από αυτό το πολεμικό κλίμα, θα αναγκαστείς να ζητήσεις πολλά συγγνώμη, να πέσεις στα πόδια του, να πεις ότι δεν το εννοούσες. Και να του κάνεις δώρο κι ένα ταξίδι στις Μαλδίβες. Το θέμα είναι εάν θα επιστρέψετε μαζί τελικά ή oχι…

πηγή

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα