Μην χασετε

«Ποιος Θεός και ποια θρησκεία τιμωρεί έτσι γονείς;»: Στη δημοσιότητα η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου 9 μέρες μετά το θάνατο της Ίριδας

Ο κύκλος των μαρτυριών, γιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων που είχαν υποδεχθεί την Τζωρτζίνα, ξεκίνησε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου δικάζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου τόσο για τη δολοφονία όσο και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 9χρονου παιδιού της.

Από την έρευνα έχει προκύψει ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας προέκυψε σε μια περίοδο όπου το ζευγάρι ήταν εν μέσω προστριβών, με ένα διαζύγιο μάλιστα να βρίσκεται προ των πυλών.

Με τον θάνατο της Ίριδας να συμβαίνει τον Μάρτιο του 2021 και το καρδιακό επεισόδιο της Τζωρτζίνας να ακολουθεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου έγραφε τότε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

Advertisements

«Ποιος Θεός και ποια θρησκεία τιμωρεί έτσι γονείς; Αντί για κουλουράκια και τούρτες, φτιάχνουμε κόλλυβα. Πόση δύναμη υπάρχει σε έναν άνθρωπο να μπορεί να περπατάει και να κάνει τον καραγκιόζη για το άλλο του παιδί για να μην καταδικαστεί κι αυτό στη μόνιμη θλίψη που υπάρχει πλέον».

Όλα αυτά, ενώ στο παρασκήνιο υπάρχουν καυγάδες με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως αποδείχτηκε από την περαιτέρω έρευνα, το μεσοδιάστημα 29 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου, η κατηγορούμενη μητέρα είχε καταφύγει σε μάντισσες και χαρτορίχτρες για να κάνει μάγια στον Δασκαλάκη προκείμενου ο δεύτερος να επιστρέψει στο σπίτι.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα