Μην χασετε

Ποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες τον Μάρτιο – Η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους

Η περίοδος των Ιχθύων δεν είναι ευνοϊκή γι’ αυτούς.

Advertisements

Καθώς εισέρχονται στον πρώτο μήνα της άνοιξης, οι αστρικές ενέργειες συγκλίνουν για να φέρουν μια αλλαγή και μια μεταμόρφωση σε όλα τα ζώδια τον Μάρτιο του 2024.

Με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Κρόνο στον Υδροχόο, καθώς και τον Ουρανό και τον Δία στους Ιχθύες, οι αλλαγές που προβλέπονται δεν θα είναι εύκολες για όλους, ειδικά για εκείνους που ανήκουν στα άτυχα ζώδια του Μαρτίου.

Ταύρος

Αυτόν τον μήνα η ζωή σας είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες προκαλεί νευρικότητα και επηρεάζει την αυτοεκτίμησή τους. Το ίδιο έντονα επηρεάζεται και ο τρόπος που επικοινωνούν με τους άλλους. Έτσι αυτές τις ημέρες απαιτείται υπομονή σε όλους τους τομείς, μεγάλη προσοχή στα λόγια σας και ιδιαίτερα σοβαρή σκέψη όταν πρόκειται να πάρετε νέες αποφάσεις.

Καρκίνος

Δυσκολίες στα οικονομικά προβλέπονται αυτόν τον μήνα, καθώς οι διελεύσεις των άστρων δεν σας ευνοούν. Θα καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε όσα έχετε κερδίσει, τη στιγμή που νέα επαγγελματικά ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Δώστε μεγάλη προσοχή στα λόγια σας, καθώς οι παρεξηγήσεις με συναδέλφους και οικογένεια είναι πιθανές, και γενικά προσπαθήστε να μειώσετε τις πηγές άγχους, διότι η υγεία σας δεν βρίσκεται σε καλά μονοπάτια.

Τοξότης
Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Τοξότη για τον Μάρτιο του 2024 προβλέπει ότι αυτό το μήνα θα υπάρξουν στιγμές μεγάλης χαράς και ευτυχίας, αλλά και στιγμές αβεβαιότητας και αμφιβολίας. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, αλλά θα πρέπει να έχετε τον νου σας, καθώς οι δυσκολίες και οι παρεξηγήσεις θα είναι στο επίκεντρο. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στη δουλειά και τις σχέσεις σας με συναδέλφους και να θυμάστε να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις, αν θέλετε να πετύχετε κάτι.

marieclaire.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα