Μην χασετε

Ποια ζώδια γίνονται οι πιο δύσκολες πεθερές: Τι πεθερά είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου

Αν αναρωτιέστε εάν θα αντιμετωπίσετε μια περίεργη πεθερά, ή θέλετε να επιβεβαιώσετε εάν η υπάρχουσα πεθερά σας είναι μία από τις χειρότερες, τότε η λύση είναι να διαβάσετε τις περιγραφές για κάθε ζώδιο παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Κριός: Η πεθερά-Κριός δε δείχνει να ενδιαφέρεται για την προσωπική ζωή του γιου της. Αντίθετα, αν νιώσει πως δεν παίρνει αυτό που του αξίζει, μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικριτική μαζί σας. Δηλαδή, να είναι παρεμβατική στη συζυγική σας ζωή. Φροντίστε, όμως, τον σύντροφό σας. Δείξτε από νωρίς πως ούτε εσείς σηκώνετε πολλά πολλά και θα σας έχει, σίγουρα, στα όπα όπα.

Ταύρος: Η πεθερά-Ταύρος είναι περήφανη για τον «γιόκα της». Θέλει το καλύτερο για εκείνον, αλλά δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Τακτική και άριστη στα οικονομικά, μπορεί να υπερβάλλει στις απαιτήσεις της από εσάς, όσο και από το ίδιο της το παιδί. Πέρα από αυτό, μοναδικός κίνδυνος είναι να κακομάθει τα παιδιά σας. Αυτό, διότι με τα εγγόνια της τείνει να γίνεται χαλί να την πατήσουν.

Δίδυμοι: Αν η πεθερά-Δίδυμος σας πάρει με καλό μάτι, τότε έχετε χτυπήσει φλέβα χρυσού. Επειδή, τείνει να είναι αμερόληπτη και πολύ υποστηρικτική με τις νύφες της. Και φυσικά είναι η πιο υπεύθυνη μπέιμπι-σίτερ που θα μπορούσατε να έχετε. Είναι όμως και άστατη στις απόψεις και τις απαιτήσεις της. Αν της δώσει θάρρος ο γιος της, μπορεί να δείξει υπερβολικά μεγάλο ενδιαφέρον για τα ενδοοικογενειακά σας.

Advertisements

Καρκίνος: Υπερευαίσθητη και εύθικτη, η πεθερά-Καρκίνος δεν διστάζει να δημιουργήσει δράματα απ’ το πουθενά. Δηλαδή, να κάνει άνω-κάτω τη συζυγική σας ζωή.. Μιας και έχει τρομερή διαίσθηση, είναι καλύτερα να την αντιμετωπίσετε ευθέως. Δηλαδή, να μην προσπαθήσετε να την «διαχειριστείτε» γιατί αν μπείτε στη «μαύρη λίστα» της δεν βγαίνετε εύκολα. Ευτυχώς, οι πράξεις της δεν κρύβουν ποτέ δόλο. Αυτό, διότι θέλει μόνο καλό του παιδιού της. Αυτό, δηλαδή, που θέλετε κι εσείς.

Λέων: Το πόσο δύσκολη ή εύκολη είναι μια πεθερά-Λέων εξαρτάται από το πόσο ανταγωνιστική μπορεί να γίνει με εσάς – που τολμήσατε να γοητεύσετε το παιδί της. Είναι πανέξυπνη. Έχει τον τρόπο να ελέγχει τους άλλους. Έχει τη γνώση βρίσκει εύκολα πάτημα να σας ψέξει, αν αυτό την βολεύει. Το κλειδί είναι να της κάνετε πολλά εγγόνια. Λατρεύει να προσέχει και να διαπαιδαγωγεί σωστά σαν να ήταν τα παιδιά της.

Παρθένος: Η πεθερά-Παρθένος θέλει πολύ να ανακατευτεί στο νοικοκυριό σας. Αν κάτι δεν της αρέσει, η λογική της μπορεί να την οδηγήσει στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορείτε πάντα να την προλάβετε και να την χαλαρώσετε, ζητώντας εσείς τις συμβουλές της. Είναι ένας τρόπος να συσφίξετε τη σχέση σας, αλλά να επωφεληθείτε και από τις αδιαμφισβήτητες αρετές και την νοικοκυροσύνη της.

Ζυγός: Αν χρειάζεστε μια πεθερά πάντα παρούσα, υποστηρικτική και πρόθυμη να βοηθήσει με το κάθε τι, η πεθερά-Ζυγός είναι αυτό που ψάχνετε. Είναι η καλύτερη γιαγιά του κόσμου για τα παιδιά σας, αν και μπορεί να τα κακομάθει αν δεν της βάλετε ένα όριο στα δώρα. Αν πρέπει να φοβάστε για κάτι, είναι η αναποφασιστικότητά της και η τάση της να αποφεύγει τις ανοιχτές συζητήσεις για ζητήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνία.

Σκορπιός: Η πεθερά-Σκορπιός είναι πραγματικό λαχείο και είτε θα σας αγαπήσει είτε θα σας μισήσει, που σημαίνει ότι μπορεί να σας κάνει τη ζωή δύσκολη με πάρα πολλούς τρόπους και κανέναν ενδοιασμό γι’ αυτό, ούτε καν μπροστά στον γιο της. Από την άλλη, βέβαια, είναι άνθρωπος που εκτιμά την ευθύτητα. Οπότε, αν λογαριαστείτε ανοιχτά μαζί της, δεν είναι απίθανο να μαλακώσει και να σας δείξει την ευγενική και αξιαγάπητη πλευρά της.

Advertisements

Τοξότης: Για μια πεθερά-Τοξότη, ο γιος της είναι πλέον δική σας ευθύνη και δεν σκοπεύει να καταπατήσει αυτή τη συνθήκη παρεμβαίνοντας στη ζωή σας με το παραμικρό. Ως αντάλλαγμα, απαιτεί ειλικρίνεια και σεβασμό, όχι μόνο για ‘κείνη, αλλά και για τον γιο της. Ελεύθερο πνεύμα με πολλά ενδιαφέροντα, μπορεί να γίνει μια υπέροχη παρέα για εσάς και τα παιδιά σας, αρκεί να μην προδώσετε την εμπιστοσύνη και την καλή της θέληση.

Αιγόκερος: Η πεθερά-Αιγόκερος επιλέγει να κρατά τις αποστάσεις της από την οικογένεια του γιου της, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει το νου της για να προλάβει το «κακό». Κύριο μέλημά της θα είναι τα οικονομικά σας, ειδικά αν υποπτευθεί ότι δεν κρατάτε το ταμείο του σπιτιού νοικοκυρεμένο. Είναι καλή με τα εγγόνια της και δεν θα σας αρνηθεί ποτέ την ενίσχυση ή τις συμβουλές της, αρκεί να είστε έτοιμη να τις ακολουθήσετε.

Υδροχόος: Εύστροφη, δραστήρια και γεμάτη ενέργεια, η πεθερά-Υδροχόος είναι τόσο απασχολημένη με τα ενδιαφέροντά της που δεν πρόκειται να χάσει χρόνο με το να ανακατεύεται στον γάμο σας. Αν και έχει υψηλά στάνταρ για τους ανθρώπους, δεν κάνει διακρίσεις και θα σας έχει σαν παιδί της, αρκεί να αποδεχτείτε τον αντισυμβατικό της χαρακτήρα και την τάση της να αδιαφορεί για τα ζητήματα της καθημερινότητάς σας.

Ιχθύς: Γεμάτη από καλές προθέσεις, αλλά και λίγο ονειροπαρμένη, η πεθερά-Ιχθύς είναι ένας αληθινά χρυσός άνθρωπος, αρκεί να μην την αφήσετε να αναλάβει πολλές ευθύνες ούτε να προσκολληθεί πολύ στην οικογένεια. Είναι μια γυναίκα που ξεχειλίζει από συναισθήματα και γι’ αυτό πέφτει εύκολα στο μελόδραμα, αλλά είναι και η πιο τρυφερή γιαγιά, μέχρι που γίνεται ένα με τα παιδιά και χάνει εντελώς τον έλεγχο.

 

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα