Μην χασετε

Ποια ζώδια είναι τα πιο επιρρεπή σε ∈ρωτικές ψευδαισθήσεις

Επειδή ζούμε σε δύσκολες εποχές και η γρήγορη καθημερινότητα μας οδηγεί σε σχέσεις που διατηρούνται από απόσταση ή μέσω μηνυμάτων, αυτό μας κάνει πολλές φορές να έχουμε ψευδαισθήσεις. Δηλαδή οι άνθρωποι φτιάχνουμε μια εικόνα του προσώπου που νιώθουμε ή είμαστε ∈ρωτευμένοι και στην ουσία δεν γνωρίζουμε την προσωπικότητα και τον άλλο άνθρωπο στην καθημερινότητα του. Τελικά αυτό συνήθως μας απογοητεύει και ακυρώνει την σχέση μας.

της Χριστίνας Τανταλίδου 

Κριός

Ο Κριός είναι το άτομο που δεν μπλέκει εύκολα σε απατηλές ιστορίες, γιατί του αρέσει να ζει την ιστορία από κοντά. Εάν νιώσει ότι είναι σε μια σχέση που δεν ταιριάζει στην πραγματικότητα του, πιθανόν να φύγει και να γλιτώσει από τις ψευδαισθήσεις. Συνήθως είναι το άτομο που βλέπει με ρεαλισμό τα πάθη το

 

Advertisements

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει ψευδαισθήσεις, γιατί είναι αρκετά ταυτισμένος με την εικόνα του, τα θέλω του και ίσως πέσει θύμα των φαντασιώσεων του και μιας ανεκδιήγητης ιστορίας. Δεν παραδέχεται εύκολα τα λάθη του, και αυτό τον οδηγεί τελικά σε απογοήτευση.

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος χαίρεται τα ∈ρωτικά καλέσματα , και ας είναι επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να πέφτει θύμα των ψευδαισθήσεων του , χωρίς όμως αυτό να του προκαλεί ιδιαίτερο πόνο.. Ξέρει να πηγαίνει παρακάτω και πολλές φορές αντιστρέφονται οι ρόλοι.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ονειροπόλος, ρομαντικός και για αυτό έχει ψευδαισθήσεις, καθώς ∈ρωτεύεται δύσκολα, και φεύγει αργά από την αγκαλιά της μάνας του. Είναι το άτομο που θα χάσει τον χρόνο του  όντως προσκολλημένο σε μια απατηλή κατάσταση. Δύσκολα διαγράφει άτομα από τη ζωή του.

Advertisements

 

Λέων

Ο Λέοντας είναι το άτομο που του αρέσει να προβάλλεται , να βγαίνει προς τα έξω και σίγουρα υπερβάλλει και δημιουργεί τις περισσότερες φορές ψευδαισθήσεις. Ψεύδεται αρκετές φορές το λιοντάρι και πέφτει σε παγίδες που βάζει μόνος του στον εαυτό του. Θέλει σενάριο ο ∈ρωτας.. συνηθίζει να το λέει.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος αποφεύγει τις μπερδεμένες καταστάσεις και είναι αρκετά προσηλωμένος στην πραγματικότητα και όχι σε φευγάτες ιστορίες. Θέλει να έχει κοντά το άτομο που τον ενδιαφέρει και κινείται με βάση την λογική, και όχι το συναίσθημα.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει ψευδαισθήσεις γιατί είναι νάρκισσος με αποτέλεσμα να χάνεται μέσα στα θέλω του και στην εικόνα του εαυτού του. Δεν είναι αρκετά αληθινός στο ταίρι του, καθώς είναι ∈ρωτευμένος περισσότερο με την ιδέα της συνύπαρξης, παρά με το ταίρι του.

 

Advertisements

Σκορπιός

Ο Σκορπιός τις περισσότερες φορές θα πέσει θύμα των επιθυμιών του, και οι ψευδαισθήσεις του είναι έντονες όταν ∈ρωτεύεται.. Είναι και επιρρεπής στα ∈ρωτικά βασανιστήρια, αλλά και κυνηγά το αντικείμενο του πόθου του.. Δεν το βάζει κάτω και επιμένει ακόμα και όταν η σχέση φαίνεται να μην προχωράει.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ελεύθερος από τη φύση του και οι ψευδαισθήσεις  συντροφεύουν την προσωπική του κατάσταση, καθώς ενδόμυχα δεν θέλει να δεσμευτεί. Συχνά ταξιδεύει από την μια αγκαλιά στην άλλη και αποφεύγει τις μόνιμες καταστάσεις. Έχει μια δική του θεωρία για τον ∈ρωτα.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι συχνά το άτομο που προκαλεί ψευδαισθήσεις στις σχέσεις του μια που δεν ανοίγεται εύκολα και αποφεύγει το έντονο συναίσθημα. Δύσκολα θα πέσει θύμα όμως του ∈ρωτα, έχει άλλα ενδιαφέροντα.

 

Ιχθύες

Οι Ιχθύες έχουν συχνά ψευδαισθήσεις και απομακρύνονται συχνά από τον κόσμο της πραγματικότητας. Έτσι συχνά απογοητεύονται και ο ∈ρωτας είναι παγίδα και χάνουν συχνά το παιχνίδι. Διατηρούν σχέσεις χωρίς αντίκρισμα ή απ΄ απόσταση.

 

oroskopos.gr

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα