Η υπομονή είναι μια αρετή που δεν την έχουν όλοι οι άνθρωποι. Μερικοί άνθρωποι χάνουν τόσο εύκολα την υπομονή τους ενώ όταν πρέπει να περιμένουν για κάτι τους σπάνε τα νεύρα. Δείτε σε ποια ζώδια ανήκουν!

Advertisements

Κριός

Οι Κριοί είναι πολύ ανυπόμονοι και γίνονται ιδιαίτερα εριστικοί όταν θεωρούν πώς κάποιος τους καθυστερεί. Κινούνται διαρκώς, είναι αυθρόμητοι και διακατέχονται συνεχώς από μία αίσθηση βιασύνης. Αν νομίζετε πως θα καθίσουν ήρεμα να σας περιμένουν να ετοιμαστείτε ή να τελειώσετε τη δουλειά σας, πλανάστε.

 

Advertisements

 

Τοξότης

Παρά το ότι μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα σε καταστάσεις, δεν διακρίνονται για την υπομονή τους. Θέλουν διαρκώς να κινούνται, να ανακαλύπτουν νέα πράγματα και να ζουν νέες περιπέτειες. Αν έχετε κάποια σχέση μαζί τους και θέλετε να παραμείνετε στη ζωή τους, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε, καθώς θα απορρίψουν οτιδήποτε τους κρατά πίσω.

 

Αιγόκερως

Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και τις προγραμματισμένες κινήσεις τους κι αν κάτι δεν ανταποκρίνονται στα σχέδια και το δικό τους πρόγραμμα, τότε εκνευρίζονται και χάνουν την υπομονή τους. Θέτουν υψηλούς στόχους, τους οποίους θέλουν να πετυχαίνουν βάσει προγράμματος, οπότε μην τους σταθείτε ποτέ εμπόδιο. Δεν θέλετε να τους δείτε να χάνουν την υπομονή τους (την οποία δεν διαθέτουν και σε μεγάλα αποθέματα).

Advertisements

ΠΗΓΗ

Advertisements