Μην χασετε

Ποια τα 4 ζώδια που θα βιώσουν έντονο πάθος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Αν είσαι μόνη σου, περιμένεις  την επόμενη ευκαιρία για μια νέα αγάπη. Αυτή η δραματική ανατροπή με τις κινήσεις των πλανητών, θα σας φέρει στον απόλυτο έρωτα και θα ανοίξει νέους ορίζοντες για την αγάπη και την ευτυχία σας. Εν τέλει, η ζωή σας θα αποκτήσει νέα σημασία και θα γεμίσει με ενέργεια και ευτυχία. Καθώς η ισορροπία επανέρχεται και η αίσθηση της ηρεμίας επιστρέφει, θα ανακαλύψετε ότι ο θεός του έρωτα σας είχε όλη την ώρα με το μέρος σας και  σας προετοίμαζε τον δρόμο για μια καλύτερη και πιο αληθινή σχέση.

Advertisements

Στις 22 Φεβρουαρίου ημέρα Πέμπτη 10 παρά τέταρτο το πρωί, οι αιώνιοι εραστές του ηλιακού μας συστήματος η Αφροδίτη και ο Άρης, θα βρεθούν σε όψη συνόδου στην 6η μοίρα του Υδροχόου και 59 λεπτά και από κοντά λίγες μοίρες πιο πίσω στη σύνοδο αυτή κάνει το πάθος ανυπέρβλητο και χωρίς λογική ο Πλούτωνας, που έρχεται να μηδενίσει και να ξαναρχίσει τα πάντα.

Ποια είναι τα ζώδια που θα ανεβάσουν την ερωτική τους αδρεναλίνη αυτό το μήνα;

 

Καταρχάς οι ΥΔΡΟΧΟΟΙ, γιατί όλα θα συμβαίνουν στο ζώδιό τους. Οπότε αν τους δεις να αλλάζουν από εμφάνιση μέχρι ιδέες που μπορεί να είναι μάλιστα και οι εντελώς αντίθετες από όσες υποστήριζαν μέχρι σήμερα, μην παραξενευτείς. Άλλωστε έχουν στην ιδιοσυγκρασία τους και τις αλλαγές και τις ανατροπές. Και μόνο η παρουσία τους θα προκαλεί τον θαυμασμό και θα είναι τόσο ερωτεύσιμοι, που θα δεχτούν έντονο και επίμονο φλερτ, ακόμα και από άτομα που μέχρι σήμερα διαφωνούσαν μαζί τους.

Ακολουθούν οι ΛΕΟΝΤΕΣ, που δεν έχουν καμία ανάγκη να αποδείξουν τη λάμψη τους, αφού θα ξεχωρίζουν για το παρουσιαστικό τους, όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Βέβαια, αν είναι ήδη δεσμευμένοι, ίσως το συντροφάκι τους να διαμαρτυρηθεί για τις οικειότητες ή το θάρρος που επιτρέπουν να έχουν κάποια άτομα από το περιβάλλον τους και εκεί οι δικαιολογίες δε θα χωρούν. Ο επόμενος μεγάλος πολιορκητής της καρδιάς τους, θα προέρχεται από μια σχέση που αλλάζει σύσταση ή μια συνεργασία, που αλλιώς ξεκινά και αλλιώς καταλήγει.

Στην 3η θέση είναι οι ΤΑΥΡΟΙ, όπου την προδιάθεση αυτή την υποστηρίζει και ο Δίας που ούτως ή άλλως φιλοξενούν στο ζώδιό τους. Μάλιστα για τη συνάντηση με την ερωτική τους τύχη η προδιάθεση θα προέλθει από τον τομέα της καριέρας ή ύστερα από μια κοινωνική διάκριση, αφού θα βρεθεί το πρόσωπο μέσα απ τους χώρους αυτούς, που θα κάνει το παν να «συνεργαστούν» αλλά και να τα «βρουν» σε κάθε επίπεδο, ακόμα και σε πιο προσωπικό. Εδώ λέμε ναι στο ξαφνικό πάθος, όχι όμως στην υπερβολή που οδηγεί σε διάφορες απροσεξίες.

Ακολουθούν οι ΣΚΟΡΠΙΟΙ, ειδικά εκείνοι που έχουν γεννηθεί τις πρώτες 7 ημέρες του ζωδίου τους, οι οποίοι εάν συνυπάρχουν σε μια σχέση που δεν τραβάει άλλο, μάλλον θα φύγουν χωρίς περεταίρω εξηγήσεις και θα βάλουν ρότα σε άγνωστες αγκαλιές ρισκάροντας και να την πατήσουν. Βέβαια οι ανομολόγητοι πόθοι αλλά και οι καταπίεση η ερωτική που βίωναν τόσο καιρό, ίσως τους οδηγήσεις να κολυμπήσουν σε αχαρτογράφητα νερά, λέγοντας στον εαυτό τους «θα πάω και ας μου βγει και σε κακό». Εδώ όμως ο παράγοντας τύχη, μάλλον θα είναι με το μέρος τους.

e-zwdia.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα