Μην χασετε

Ποια 3 ζώδια μπορουν να σε διαβάσουν σαν ανοιχτό βιβλίο

Ο λαός λέει, ότι η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει γιατί είναι πάντα η σωστή.

Αν μπορείτε να καταλάβετε τι σκέφτονται και πως νοιώθουν οι γύρω σας, είτε από μία έκφραση του προσώπου τους ή μία κίνηση των χεριών τους, τότε σίγουρα έχετε έντονη διαίσθηση. Το χάρισμα της διαίσθησης όμως θεωρείται από πολλούς ευχή και κατάρα, γιατί έχετε την ικανότητα να διαβάζετε τους άλλους σαν ανοιχτό βιβλίο.

Αν αισθάνεστε ότι έχετε την ικανότητα να σκανάρετε ό,τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σε ένα δωμάτιο με το που μπαίνετε, έχετε απόλυτο δίκιο. Σας διακρίνει η ισχυρή αίσθηση το δικαίου και της ηθικής ενώ ταυτόχρονα είστε διπλωμάτες και διακριτικοί, ώστε να παρεμβαίνετε σε κάθε κατάσταση με λεπτότητα προσπαθώντας να μην τη διαταράξετε. Πιάνετε αμέσως στον αέρα μια ατμόσφαιρα ψυχρότητας ή αμηχανίας, προσαρμόζοντας αμέσως ανάλογα τη συμπεριφορά σας. Και φυσικά αν ο σύντροφός σας ή η κολλητή σας δεν είναι στα καλύτερά του/της, αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από εσάς. Είστε πολύ καλή συντροφιά σε όσους αναζητούν κάποιον να μοιραστούν ό,τι συμβαίνει μέσα τους και πραγματική απειλή για εκείνους που προσπαθούν να το κρύψουν με κάθε τρόπο.

Σκορπιός

Advertisements

Από τη στιγμή που θα συναντήσετε κάποιον για πρώτη φορά μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα θα τον έχετε ψυχολογήσει – και δεν θα κάνετε ποτέ λάθος. Αισθάνεστε τη διάθεση που επικρατεί σε κάθε περιβάλλον και άνθρωπο, χάρη και στην επιρροή που δέχεστε από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης και του Κάτω Κόσμου. Σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο ανθρώπινος ψυχισμός, που μπορείτε να καθίσετε αμίλητοι και να παρατηρείτε για ώρες, εντοπίζοντας ακόμα και την παραμικρή αλλαγή στον τόνο της φωνής και τις κινήσεις εκείνου που έχετε απέναντί σας – και φυσικά τα ψέματα που μπορεί να σας λέει.

Αιγόκερως

Ως ένα από τα πλέον υπεύθυνα ζώδια, έχετε αφιερώσει χρόνια στην τελειοποίηση του χαρίσματός σας να ψυχολογείτε τους άλλους, γιατί προτεραιότητά σας είναι να διατηρείτε μια ρεαλιστική και προσγειωμένη στάση ζωής, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σχέσεις σας. Από τη στιγμή λοιπόν που θα αισθανθείτε ότι κάποιος μπορεί να σας τη φέρει, παίρνετε τις αποστάσεις σας. Μπορείτε να ευγνωμονείτε τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και της υπευθυνότητας, που σας γεμίζει με σοφία και λογική, προστατεύοντάς σας ταυτόχρονα από τους ανθρώπους που προσπαθούν να σας κοροϊδέψουν.

marieclaire.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα