Μην χασετε

«Πω πω. Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη»: Σokαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη με τις πληροφορίες που έλαβε

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» εδώ και 27 χρόνια έχει φέρει στο φως πολύκροτες υποθέσεις που σοκάρουν την ελληνική κοινωνία.

Advertisements

Ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, την τάραξε αρκετά αφού τα στοιχεία που της έδωσαν ανοίγουν ξανά μία πολύκροτη υπόθεση.

Δεν έδωσε πληροφορίες για το ποια υπόθεση πρόκειται, ενδεχομένως λόγω των πληροφοριών που δέχτηκε και θέλουν να γίνει σωστή έρευνα.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε μέσα στην εκπομπή και ερευνούμε υποθέσεις, κάποιοι μας γυρνούν πίσω», είπε η δημοσιογράφος, ενώ στη συνέχεια έμεινε έκπληκτη από τις πληροφορίες που διάβασε.

«Πω πω. Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη. Έχουμε “βόμβα” στα χέρια μας. Στα 28 χρόνια την έχω συναντήσει πολλές φορές τη θεία δίκη και αν επιβεβαιωθεί αυτό σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση που έχουμε ερευνήσει…».

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη από τις πληροφορίες που έφτασαν στο στούντιο στον αέρα της εκπομπής.

«Παναγία μου, Χριστέ μου. Εάν αυτό που μας δίνουν τώρα και από τον χώρο που το δίνουν, είναι όπως το περιγράφει ο μάρτυρας, θα τρίβουμε όχι τα μάτια μας…».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα