Μην χασετε

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Να ανοίξουν τα στόματα. Η μητέρα έτρωγε ξύλο, ζέσταινε το γάλα του παιδιού στη γειτόνισσα»

«Έλεγε πάρα πολλά, ότι δεν ήταν καλά μαζί του, ότι δεν περίμενε να το κάνει αυτό, ότι καθότανε και έπινε.»

Advertisements

 

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα στην Αλβανία η 6χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο στο Καλαμάκι Κορινθίας όταν και πήγε για μπάνιο με τον πατέρα της. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης ώστε να ρίξουν φως στο πώς το κοριτσάκι έχασε τη ζωή του αλλά και στις σχέσεις των γονέων της.

Η μητέρα της 6χρονης, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά να μείνει στην Αλβανία, κοντά στους δικούς της ανθρώπους καθώς θεωρεί πως πλέον δεν έχει τίποτα να την κρατά εδώ.

Τα λόγια της μητέρας έξω από το νεκροτομείο του νοσοκομείου Κορίνθου όπου πήγε για να αναγνωρίσει την σωρό της κόρης της φαίνεται πως δίνουν μια διαφορετική διάσταση στις τελευταίες ώρες της 6χρονης.

«Έλεγε πάρα πολλά, ότι δεν ήταν καλά μαζί του, ότι δεν περίμενε να το κάνει αυτό, ότι καθότανε και έπινε. Την προηγούμενη ημέρα είχαν πάει σε μια βάφτιση και καθόταν και έπινε. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Της δώσανε ηρεμιστικά και δεν την είχαν πιάσει. Έλεγε γιατί το παιδάκι μου… Τι έφταιξε το παιδάκι μου. Γιατί το έκανε στο παιδάκι μου και δεν το έκανε σε μένα. Έφυγε ένα αγγελούδι, ας βοηθήσουμε τη μητέρα. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν εκεί πέρα στο χωριό. Ότι έχει περάσει άθλιες καταστάσεις. Ότι έτρωγε ξύλο. Δεν είχε ούτε ρεύμα. Το γάλα του παιδιού πήγαινε και το ζέσταινε στη γειτόνισσα» είπε φίλη της μητέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Tο Λιμενικό μελετά ενδελεχώς όλες τις φωτογραφίες από την στιγμή του εντοπισμού της 6χρονης

Υπενθυμίζεται πως η 6χρονη βρέθηκε νεκρή, κάτω από μια βάρκα από έναν ψαροντουφεκά ενώ ο πατέρας της με τον οποίο είχε πάει μαζί του για μπάνιο, δήλωνε πως το παιδί του γλίστρισε μέσα από το σωσίβιο και βυθίστηκε στο νερό ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε να βουτήξει για να την σώσει επειδή έχει χρόνιο άσθμα.

«Δεν θα έκανα κακό στο παιδί μου. Το λάτρευα. Το λάτρευα το παιδί μου, ήταν η δύναμη μου. Όταν ερχόταν το παιδί στο σπίτι έπαιρνα δύναμη. Με την σύζυγο μου δεν έχουμε πρόβλημα. Ούτε κατηγορίες έχουμε μεταξύ μας. Είμαστε μαζί σε αυτό που μας συνέβη. Εγώ το παιδί το είχα ένα μήνα συνέχεια. Ερχόμουν κάθε απόγευμα από τη δουλειά και το έπαιρνα» φέρεται να έχει καταθέσει χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Advertisements

Πλέον το Λιμενικό μελετά ενδελεχώς όλες τις φωτογραφίες από το σημείο την στιγμή του εντοπισμού της 6χρονης.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα