Μην χασετε

Ποιος δήλωσε: «Με τη Ντενίση έπρεπε να έχουμε κάνει παιδιά, θα ήταν όμορφα, έξυπνα, καλλιεργημένα!»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μίλησε αρχικά για την οικονομική κρίση, μετά για το Survivor και τέλος για την ηθοποιό Μιμή Ντενίση, λέγοντας μια ατάκα-φωτιά!

«Δεν είναι εύκολο να είναι κανείς αισιόδοξος. Η ζημιά που έχω πάθει από τους συνεργάτες μου ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί, γιατί την έπαθα και στο εξωτερικό» είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος αναφερόμενος στην κρόση.

Όταν ρωτήθηκε για το Survivor, ο σχεδιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει το Survivor, μου αρέσει το σύνολο, το πώς έχουν ξεπεράσει το θέμα της εξωτερικής ομορφιάς, που δεν φοράνε ρούχα, γιατί το ρούχο δημιουργεί εντυπώσεις».

Όσο για το αν θα ήθελε να έχει αποκτήσει τη δική του οικογένεια, ο ίδιος τότε αποκάλυψε: «Δεν ήθελα να αποκτήσω παιδιά, γιατί είμαι τόσο εγωιστής, που θα έπρεπε το παιδί μου να το κάνω σαν κι εμένα. Θα ήθελα να είναι έξυπνο, όμορφο, 2 μέτρα, θεϊκό. Αλλιώς θα ήμουν ο πιο δυστυχισμένος της Γης. Γιατί θέλω να έχω ομορφιά και αισθητική πλάι μου. Με τη Μιμή Ντενίση έπρεπε να έχουμε κάνει παιδιά, το λέγαμε προχτές, θα ήταν όμορφα, έξυπνα, καλλιεργημένα!».

Advertisements

govastileto.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα