Μην χασετε

Πήγε για εξετάσεις της κόρης του και έμαθε ότι έχει καρκίνο: Η σuγκλονιστική αποκάλuψη για τον Γιώργο Καραμίχο

Ο Γιώργος Καραμίχος, πριν από λίγες ημέρες προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία του, λέγοντας ότι πάσχει από καρκίνο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», ο ηθοποιός ήταν σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για μία σειρά από την Αργεντινή που αναμένεται να μεταφερθεί στην ελληνική τηλεόραση, με τίτλο «Ο πρώτος από εμάς». Το σενάριο θέλει έξι φίλους που βρίσκονται συχνά να συζητούν για όσα συμβαίνουν στις ζωές τους, με τον έναν εξ αυτών να ανακοινώνει στην παρέα του ότι έχει καρκίνο.

 

Advertisements

Ο Γιώργος Καραμίχος όσο έκανε τις συζητήσεις δεν γνώριζε για τη δική του κατάσταση. Στην πορεία όμως, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο αρνήθηκε να πάρει μέρος στη σειρά για ηθικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Σύμφωνα με την εκπομπή, έμαθε για τον καρκίνο, όταν πήγε για εξετάσεις της κόρης του που είχε νοσήσει. Εκεί, οι γιατροί του είπαν να κάνει και ο ίδιος κάποιες εξετάσεις. Ωστόσο, όπως είπε δεν θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες για τουλάχιστον έναν χρόνο. Τέλος, ανέφερε πως δεν ένιωσε στιγμή μόνος του σε αυτή την περιπέτεια. Είχε κοντά του καλούς του φίλους, αλλά και την κόρη του.

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα