Με πρωτοσέλιδο την υπόθεση της Πάτρας με τρία παιδιά νεκρά κυκλοφορεί την Κυριακή η εφημερίδα «Μπαμ» του Πέτρου Κουσουλού.

Advertisements

 

Με άρθρο του στο ereportaz.gr, αποκάλυψε και ποιο είναι αυτό το σημαντικό εύρημα στο οποίο είχε αναφερθεί η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ» που οδηγεί στην εκδοχή της παιδοκτονίας στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και την συνδέει με τους θανάτους των δύο αδελφών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

«Το παιδί μιλάει από τον τάφο του» είχε πει η δημοσιογράφος προκαλώντας ανατριχίλα.

«Το εύρημα το οποίο προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση του κ. Μπουζιάνη είναι το πνευμονικό οίδημα. Εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων (σ.σ.: εντός της εβδομάδας), μέσω των οποίων αναμένεται να επιβεβαιωθεί το πνευμονικό οίδημα και να διακριβωθεί η ένταση του ευρήματος, οι ιατροδικαστές θα έχουν στα χέρια τους ένα κοινό εύρημα που θα συνδέει και τους τρεις θανάτους, με ό,τι αυτό και αν συνεπάγεται» αναφέρει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος.

 

Advertisements

«Σημειώνεται, δε, ότι κατά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα δεν αναφέρεται προηγηθείσα εξέλιξη πνευμονικού οιδήματος ή κάποιας νόσου ή πάθησης που θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και τον θάνατο στις 29 Ιανουαρίου 2022, όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση της Μαλένας, η οποία κατέληξε, στα καλά καθούμενα, το απόγευμα της 13ης Απριλίου 2019, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα έπαιζε στον παιδότοπο του νοσοκομείου και έτρωγε σουβλάκι κοτόπουλο!

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές “πηγές” με τις οποίες επικοινώνησε η εφημερίδα Μπαμ, θεωρείται πλέον ξεκάθαρο ότι στο τέλος της ημέρας οι αρμόδιοι επιστήμονες θα καταφέρουν να συνδέσουν τους τρεις θανάτους, διότι, όπως χαρακτηριστικά λένε, όλοι επήλθαν εν μέσω πνευμονικού οιδήματος.

Σημειώνεται επίσης ότι από τα πρώτα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων του 9χρονου κοριτσιού δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο πρόβλημα με την καρδιά της ικανό να εξηγήσει τις ανακοπές τις οποίες υπέστη. Την ίδια στιγμή, ιατρικές πηγές με τις οποίες συνομίλησε η εφημερίδα επεσήμαναν με νόημα ότι “στα αίτια πρόκλησης του πνευμονικού οιδήματος, το οποίο είναι εύρημα μη ειδικό, εκτός από παθολογικά αίτια είναι και η ασφυξία από απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών”».

 

Advertisements

znews.gr

 

Advertisements