Μην χασετε

Πέτρος Ίμβριος: «Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας γιατί είχε τις φοβίες της»

Στην κάμερα του Πάμε Δανάη μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος, παραχωρώντας μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλους και για όλα.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν ως μουσικός, μαζί με τον Βαγγέλη Λιόλιο και την Φωτεινή Κόφινα. Δουλεύαμε επτά μέρες την εβδομάδα», δήλωσε με νοσταλγία ο Πέτρος Ίμβριος.

 

Το clip του κομματιού “Πρόσεχε τι κάνεις” βγάλαμε πολλές σκηνές γιατί η Ναταλία Γερμανού ήταν πολύ πιο πληθωρική από μένα», σημείωσε ο τραγουδιστής για το γνωστό τραγούδι.

Advertisements

«Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας γιατί είχε τις φοβίες της», αποκάλυψε για το γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού.

«Στο clip του τραγουδιού “τα πάθη του Χριστού” κάναμε τουλάχιστον 17 ώρες γυρίσματα με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Τη σκηνή με τις βαλίτσες τη γυρίσαμε 15 φορές γιατί όλο υπήρχε κάποιο πρόβλημα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Με τον ερχομό του γιου μου η ευτυχία μου τρίτωσε. Η Συράν με στηρίζει με αγάπη, ευαισθησία και είναι πάντα εκεί διακριτικά και έξυπνα», δήλωσε αναφερόμενος στη σύζυγο του και στην οικογένεια του.

«Για να μην δώσουμε αποκλειστικότητα σε κανέναν από τον γάμο γυρίσαμε video clip με το γάμο και την εγκυμοσύνη της Συράν», είπε για το γάμο του με τη Συράν Λελούδα.

 

Advertisements

«Το κομμάτι “Αλίμονο” γράφτηκε γιατί από το CD τότε έλειπε ένα ζεϊμπέκικο. Το clip του κομματιού γυρίστηκε σε ένα ξενοδοχείο της Αθήνας που εκ των υστέρων καταλάβαμε ότι ήταν ξενοδοχείο συνευρέσεων ζευγαριών», εκμυστηρεύτηκε ο Πέτρος Ίμβριος.

«Η δήλωση μου για το ελληνικό #ΜeΤoo παρερμηνεύτηκε αρκετά. Δεν εννοούσα ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να καταγγέλλει οποιαδήποτε βία εναντίον της. Πολλές φορές κάποιες γυναίκες όμως εκμεταλλευόμενες καταστάσεις καταμαρτυρούν πράγματα που είναι ψευδή», τόνισε ξεκαθαρίζοντας την πρόσφατη δήλωση του που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

«Η Θέλξη “έχει τα μάτια που λατρεύω”. Κάνει comeback φέτος και θα είμαστε μαζί σε ένα νοσταλγικό πρόγραμμα», δήλωσε για τη φετινή του συνεργασία με τη Θέλξη.

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε στο Πάμε Δανάη ο Πέτρος Ίμβριος:

 

in.gr

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα