Μην χασετε

Πέγκυ Ζήνα: Αυτό είναι το προσκλητήριο για τη βάπτιση της κόρης της. Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο και το party

Διαβάστε αναλυτικά

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας βαφτίζουν την κόρη τους, Ηλέκτρα τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, στις 17.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καβούρι. Το προσκλητήριο έχει φτάσει στα χέρια των καλεσμένων και όλα είναι έτοιμα για να τελεστεί το μυστήριο αλλά και το party μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, η Πέγκυ Ζήνα είχε ετοιμάσει τα πάντα πριν αναχωρήσουν από την Αθήνα για οικογενειακές διακοπές. Η τραγουδίστρια, έβαλε την προσωπική της πινελιά και ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια πέρασε από το χέρι της. Οι αποχρώσεις της βάπτισης θα κινούνται σε ροζ – λευκό, όπως αρμόζει φυσικά σε μια μικρή κυρία! Το party αμέσως μετά το μυστήριο θα γίνει στο σπίτι της Πέγκυ Ζήνα και του Γιώργου Λύρα στη Βούλα. Στο party, θα στηθεί παιδότοπος για να παίξουν οι μικροί φίλοι της Ηλέκτρας.

820_b914f368-df38-4140-8d5d-4545a8d1005d

Advertisements

Οι καλεσμένοι της βάπτισης της μικρής Ηλέκτρας δεν θα είναι πολλοί και ανάμεσα στις επώνυμες παρουσίες θα δούμε τον Χάρη Βαρθακούρη, που είναι κουμπάρος της τραγουδίστριας μιας κι έχει βαπτίσει την κόρη του, αλλά και ο Νίκος Οικονομόπουλος με τη Βίκυ Κάβουρα.

fthis.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα