Μην χασετε

Πασχάλης: «Ζήτησα να βρω μία έξυπνη γυναίκα και την βρήκα. Με βοήθησε στο επικοινωνιακό, να μη λέω κοτσάνες»

Ο Πασχάλης μίλησε για την καριέρα του.

Advertisements

«Δεν είχα προτάσεις για κριτική επιτροπή talent show. Βέβαια είμαι της αλήθειας» είπε ο τραγουδιστής.

 

Σκεφτόμουν, ποιος είναι ο αντικαταστάτης μου; Η πορεία του Χατζηγιάννη είναι πιο κοντά στη δική μου γιατί έχει το πακέτο του συνθέτη και του τραγουδιστή. Πολλοί με συγκρίνουν με τον Ρουβά. Άλλο πακέτο έχει ο Σάκης άλλο εγώ» είπε.

Μίλησε και για τον Τόνι Σφήνο και τις δηλώσεις του στο «Αυτός και ο άλλος»: «Είπα κάτι που δεν νομίζω ότι τον έθιξα αλλά κάτι που αισθάνθηκα μέσα μου. Όταν βλέπω να παρουσιάζει τη δεκαετία του 70 λέω ότι δεν ήταν έτσι, ήταν πολύ σημαντική. Δεν διαφωνώ με αυτό που κάνει. Σέβομαι το κοινό που τον ακολουθεί. Δεν αισθάνομαι πολύ άνετα που το βλέπω. Αυτό που έγινε με τον Σφήνο και πήρε και δημοσιότητα, δεν ήθελα να τον θίξω. Νομίζω του έδωσα μια ιδέα. Είναι πολύ ωραίος και στον λόγο και στην επικοινωνία. Θα μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο»

 

 

«Αν υπήρχε δυνατότητα rewind, θα ήθελα να μη διαπράξω εκείνη τη στιγμή επιπολαιότητας. Το “στιγμιαίο λάθος” ήταν μία φράση για τη συνεύρεση όχι το παιδί. Ήταν της εποχής εκείνης της κακής δημοσιογραφίας. Μέχρι σήμερα με ακολουθεί, με φωνάζουν “στιγμιαίο λάθος”. Μετά τη συνεύρεση συνέβησαν πολλά πράγματα» είπε.

«Ζήτησα να βρω μία έξυπνη, δεν ήθελα μία γυναίκα να την κάνω ό,τι θέλω, να έχω και αντίλογο και να έχει και προσωπικότητα. Τη βρήκα!» είπε για τη σύζυγό του. «Μας χώρισε ο μπαμπάς της. Ξαναβρεθήκαμε μετά από 2 χρόνια στον δρόμο Σεπτέμβρη του 1967 και δεθήκαμε. Πριν βρεθούμε, η Αλίκη με έβλεπε κάθε βράδυ στον ύπνο της» είπε. «Η Αλίκη με βοήθησε στο επικοινωνιακό, να μη λέω κοτσάνες».

Advertisements

 

znews.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα