Μην χασετε

Πασχάλης: «Εκείνη την εποχή ήμουν σουπερστάρ. Ο κόσμος στις συναυλίες μου είχε παρόμοιες αντιδράσεις με τις εμφανίσεις των Beatles»

Ο Πασχάλης μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά του και τα εγγόνια, τον λόγο που τα πεθερικά του δεν τον ήθελαν για γαμπρό και τον γάμο του που έκανε τις θαυμάστριες να «λακίσουν» .

Advertisements

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον «κρυφό» γάμο του και την απογοήτευση των… θαυμαστριών του.

«Στις συναυλίες στην δεκαετία με έπαιρνε από το ξενοδοχείο περιπολικό και με πήγαινε. Ο κόσμος στις συναυλίες μου είχε παρόμοιες αντιδράσεις με αυτές των Beatles, και των άλλων διεθνών σταρς. Τη δεκαετία του 70 ο σταρ της εποχής ήταν ο David Cassidy. Στην Ελλάδα ήμουν εγώ», ανέφερε αρχικά ο Πασχάλης.

Για τον γάμο του είπε χαρακτηριστικά: «Ο γάμος μου έγινε σε κλειστό κύκλο, μαθεύτηκε την επόμενη ημέρα, ένας φωτορεπόρτερ εισχώρησε, τον εμπόδισαν και μας φυγάδευσαν. Εκείνη την εποχή ήμουν σουπερστάρ, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω ελεύθερα. «Εγώ αποφάσισα να παντρευτούμε, είχαμε βάλει χρονοδιάγραμμα. Κάποιες θαυμάστριες «λακίσανε», αλλά ανέκτησα την δημοφιλία μου. Η κόρη μας, η Ζηνοβία, είναι στην Γαλλία και γράφει μουσική για ταινίες, έχω και έναν γιο και δυο εγγονάκια. Δεν θα ήθελα να λέγεται το εγγόνι μου Πασχάλης Αρβανιτίδης, πως θα λέγεται δηλαδή; Ο δεύτερος;», πρόσθεσε.

 

Για την γνωριμία του με την σύζυγό του, Αλίκη, ο Πασχάλης είπε πως, «με την Αλίκη γνωριζόμαστε από όταν ήταν μαθήτρια. Οι γονείς της δεν ήθελαν καλλιτέχνη για γαμπρό».

Για τον Δάκη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, δήλωσε πως, «ο Δάκης «έφυγε» νωρίς. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος και μας λύπησε ο θάνατός του. Με τον Δάκη μας μπέρδευαν, στο δρόμο με έλεγαν Δάκη κι εκείνον Πασχάλη».

 

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα