Να πνίξει την αδερφή του φέρεται να επιχείρησε νωρίτερα σήμερα 17χρονος ο οποίος συνελήφθη στο Ηράκλειο και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

 

Η 18ΧΡΟΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΝΙΞΕΙ

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία η 18χρονη αδερφή του, η οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους αστυνομικούς και τους ανέφερε ότι ο 17χρονος αδερφός της, στη διάρκεια καβγά, την έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να την πνίξει.

Την χτύπησε άσχημα με μπουνιές και κλωτσιές ενώ στο σπίτι μάλιστα βρισκόταν και το 10χρονο αδερφάκι τους…

Advertisements

Ο νεαρός, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν κοινωνικές υπηρεσίες, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Παραπέμπεται τώρα στον ανακριτή.

 

ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα χέρια της Εισαγγελίας Ανηλίκων που χειρίζεται την υπόθεση έφτασε όλο το ιστορικό αυτής της πραγματικά τραγικής ιστορίας.

Πρόκειται για μία βεβαρημένη κατάσταση ενός ανήλικου ατόμου που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν αρκετές φορές τις αρχές, για επίθεση σε βάρος της ίδιας του της οικογένειας!

Advertisements

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, δεν είναι λίγες οι φορές που οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας για περιστατικά ξυλοδαρμού, ακόμη και συμβάν με σπασμένα χέρια υπήρξε.

Μάλιστα, κρίθηκε ότι με βάση τα στοιχεία, υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την οικογένεια.

 

Advertisements