Μην χασετε

«Παντρεμένος και εξαιρετικά γλoιώδης, πέφτουλας. Όταν σου μιλάω για πέσιμο, πέσιμο.»: Η αναφορά της Ελεονώρας Μελέτη σε άνθρωπο του χώρου

Με αφορμή τη συζήτηση που είχε ανοίξει στον αέρα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για το φλερτ, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στη συμπεριφορά ανθρώπου στον χώρο, χαρακτηρίζοντάς τον «πέφτουλα».

Advertisements

«Επειδή κυκλοφορεί ένας στην πιάτσα μας… Στην πιάτσα μας κυκλοφορεί άνθρωπος, ο οποίος είναι παντρεμένος και είναι εξαιρετικά γλοιώδης. Είναι η γυναίκα του στη γωνία και έρχεται και σου κάνει κοπλιμέντα.

 

«Γιατί να είναι τόσο βλάκας;»

Πέφτουλας! Όταν σου μιλάω για πέσιμο, πέσιμο. Εγώ γυρίζω και λέω «Χριστέ μου τώρα, αυτό το κορίτσι γιατί να μην το ξέρει; Και αυτός γιατί να είναι τόσο βλάκας;»», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στις επίμονες ερωτήσεις του Κώστα Τσουρού για το αν πρόκειται για συνάδελφο, η Ελεονώρα Μελέτη αρκέστηκε στο «στην πιάτσα μας, είπα στην πιάτσα».

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 07:40

 

«Έψαξα κινητό»

Με διάσημες γυναίκες να απαντούν σε ερωτήσεις γύρω από τα προσωπικά τους, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως και εκείνη έχει ψάξει το κινητό συντρόφου της.

«Επειδή όλοι έχουν ψάξει κινητό, μπήκα κι εγώ στη διαδικασία. Επειδή το έχουν κάνει όλοι, να το κάνω κι εγώ να δω πώς είναι. Όχι επειδή ζήλευα», σχολίασε αστειευόμενη η Ελεονώρα Μελέτη.

Advertisements

Η συζήτηση πήρε φωτιά αναφορικά με το «ξεσκόνισμα» του κινητού. Η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε πως δεν μπαίνει πλέον στη διαδικασία.

«Γιατί θεωρώ ότι για να το αφήνει κιόλας έτσι, που και αυτό είναι παγίδα, ε λες σιγά μην έχει και κάτι να κρύψει», σημείωσε.

 

Σε περίπτωση που ο σύζυγός της ήταν ένας γλοιώδης τύπος που φλερτάρει φίλες της, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε ότι θα ήθελε να το ξέρει. «Αν ήταν αυτό το πράγμα, εγώ θα ήθελα να το ξέρω», συνέχισε.

«Δεν αξίζει σε έναν άνθρωπο να είναι είναι με κάποιον που τον εκθέτει με αυτόν τον τρόπο. Να την πέσει στην καλύτερή σου φίλη. Θα μου πεις αν δεν την ξέρεις είναι καλύτερα; Όχι, αλλά αυτό θεωρώ ότι παραπάει. Δεν υπάρχει φλερτ στην κολλητή», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα